Nedeljni horoskop (04nov-10nov)

0
932
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

ovanOVAN

Posao: Marsova energija tera vas da budete praktični i posvećeni poslu. Bićete spremni da uložite svu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve na poslu. Takođe, ovo može da nagovesti poslovnu ponudu kou ste čekali.

Ljubav: Ulaskom Venere u Jarca vaše interesovanje u ljubavi se pomera ka ambicioznim osobama, tako da ćete ceniti osobe koje se dokazuju na delima.

Savet: Komplikacije oko nasledstva

 

bikBIK

Posao: Sa Venerom u Jarcu vi imate racionalan pristup svemu što radite, ali i neverovatnu odlučnost koja vam pomaže u svakodnevnim situacijama. Poslovni period vam je dobar, naročito ako budete uspostavili saradnju sa inostranstvom. Period je generalno lep period za putovanja.

Ljubav: Ako ste braku ili dužoj vezi, u poslednje vreme komunikacija može biti otežana, tako da je najbolje da ne donosite odluke preko noći.

Savet: Problemi sa finansijama

 

blizanciBLIZANCI

Posao:  Retrogradan Merkur stavlja vas na „klizav teren“ na poslu, pa vam mnogo toga izmiče kontroli, a niste u fazi kada vam organizacija ide od ruke. Možda je krajnje vreme da promenite svoje životne navike i unapredite svoje zdravlje. Od Jarca možete da očekujete zanimljiv poslovni predlog.

Ljubav: Sa Devicama možete da imate konfikte u porodici ili da budete izloženi kritikama. Mnoge osobe imaće problem da razumeju vaše ponašanje. Često ćete menjati odluke i imate konstantne promene raspoloženja.

Savet: Budite staloženi

 

rakRAK

Posao: Venere u sedmom polju donosi vam neverovatan šarm tako da ćete biti rado viđeni u svakom društvu. Pozitivan uticaj Jupitera deluje povoljno na poslovnu situaciju, tako da je odličan period za napredovanje. Kod mnogih pripadnika vašeg znaka u ovoj godini sve se dešava istovremeno.

Ljubav: Tako da zajedno ide i poslovan uspeh, ali i ljubav. Mars vam povremeno stvara nervozu u komunikaciji sa ljudima, a i nemate dovoljno strpljenja da slušate tuđe savete.

Savet: Sreća vas prati

 

lavLAV

Posao: Sunce i Saturn utiču na sva dešavanja u vašem životu, pa imate utisak da sve ide usporeno. Niste u fazi kada vam odgovaraju javna mesta sa velikim brojem ljudi. Više vam odgovara porodična atmosfera. Planete u četvrtom polju treba da koristite za rešavanje pitanja stana ili realizaciju samostalnog posla.

Ljubav: Udvaraće vam se osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata. U ljubavi ste romantični i emotivni ali niste uvek spremni to i da pokažete.

Savet: Razrešenje stambenog pitanja.

 

devicaDEVICA

Posao: Nazadno kretanje Merkura usporava svaku vašu inicijativu ili u njamnju ruku doprinosi da budete neshvaćeni. Mars vam ne dozvoljana da sedite u mestu, pa će mnoge vaše reakcije biti ishitrene. Ne bi trebalo da prgovarate ništa važno niti donosite odluke koje mogu da budu pogrešne.

Ljubav: Venera u petom polju donosi vam period sa više poziva na zabave i mogućnost novih ljubavnih izazova. Vaša tvrdoglavost može mnogo više da vas košta u ovom periodu.

Savet: Očekujete neki bitan odgovor ili realizaciju plana, budite strpljivi.

 

vaga1VAGA

Posao: enera na vrhu četvrtog polja donosi vam period u kome ćete biti koncentrisani na porodične obaveze. Možete da se bavite i pitanjem stana ili preuređenjem objekta u kome se nalazite. Planate u drugom polju ne deluju povoljno na vaše finansije, pa mnogim Vaga kasne isplate novca. Nije dobar trenutak za podizanje kredita.

Ljubav: Ova sedmica donosi vam harmoničan period za ljubavne odnose. Venera vas navodi da preispitate svoje postupke, naročito prema osobama koje su vam bliske.

Savet: Uspešan period za posao.

 

scorpionŠKORPIJA

Posao: Planetarna kombinacija u vašem znaku ukazuje da mnogo toga započinjete, želite da uradite i trudite se ali vas planete usporavaju. Uz malo više truda uspećete odlično da organizujete svoj život i promenite loše navike. Bitno je da ne zapostavite sebe i svoje zdravlje, jer vas Saturn iscrpljuje.

Ljubav: Venera vam donosi zanimljivu komunikaciju sa osobama suprotnog pola koji se nalazi u vašoj okolini. Ostvarićete zanimljivu komunikaciju sa jednom Vagom, Bikom ili Jarcem. Prijaće vam romantični razgovori.

Savet: Na poslu Devica može da vam učini uslugu koja će vam značiti.

 

strelacSTRELAC

Posao: Česte promene raspoloženja i razdražljivost koju trpite zbog planeta u dvanaestom polju deluju nestabilno na vas. Mars vam stvara nervozu zbog posla, tako da ste sve više iscrpljeni. Venera u drugom polju povoljno deluje na vašu finansjsku situaciju, jer ćete uspeti da zaradite dodatni novac.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi, prolazite kroz krizu jer ne možete da razumete partnerovo ponašanje koje vam deluje neracionalno. Mnogim pripadnici vašeg znaka prijalo bi da promene okruženje u kome se nalaze.

Savet: Pokušajte da živite lakšim tempom

 

jaracJARAC

Posao: Venera u vašem znaku naglašava vaš šarm i harizmatičnost, tako da ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Retrogradan Merkur još uvek vam blokira poslovne pregovore, tako da će situacija biti nestabilna.

Ljubav: Mnogi Jarčevi će se zaljubiti baš u ovom periodu. Ova nedelja nagoveštava ulazak u lep emotivan period koji može da vam donese ljubav na prvi pogled.

Savet: Još uvek ćete čekati do realizacije velikih planova.

 

vodolijaVODOLIJA

Posao: Pošto vam je deseto polje opterećeno uticajem Saturna vi sve vreme prolazite kroz proces promena na poslu. U  ovom trenutku treba da budete strpljivi i probate što manje da se nervirate, jer će vas Saturn vratiti na greške iz prošlosti kako biste spoznali šta treba da promenite.

Ljubav: Venera u dvanaetso polju ukazuje da ćete biti u iskušenju da se upustite u tajnu emotivnu vezu, ali treba da znate da to nije idealno rešenje. U ovom periodu niste dovoljno emotivno stabilni da biste pretrpeli polovične opcije.

Savet: Dobijate razna obećanja koja još uvek čekate da budu ispunjena.

 

ribeRIBE

Posao: Koliko go pokušavali da mirujete, Mars vas iznenadi i natera na pokret. Ne bi bilo loše da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Već nekoliko nedelja vi se nlazite u inspirativnom periodu, koji je naročito pogodan ako se bavite nekim vidom umetnosti.

Ljubav: Preko prijatelja ćete imati zanimljivo poznanstvo ili ćete shavtiti da vas jedna osoba posmatra potrpuno drugačije nego što ste mislili. Za mnoge Ribe u ovom periodu ljubav se nalazi van okvira njihovog grada ili države, a niste spremni da zaboravite osobe iz prošlosti.

Savet: Ukazaće vam se pirlika da proširite poslovanje na inostranstvo.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR