Nedeljni horoskop (11.nov-17.nov)

0
796
NextWEB hosting
NextWEB hosting

ovanOVAN

Posao: Marsovi aspekti govore da poslednjih nekoliko dana ulažete ogromnu inicijativu na poslu i imate sve šanse za uspeh. Posredstvom Jarca možete da ostvarite veću zaradu. Konačno ulazite u bolji period za pregovore, tako da ćete uspeti da realizujete svoje planove.

Ljubav: Biće vam pravi izazov da flertujete sa osobom koja je rezervisana i ambiciozana jer će vam u ovoj fazi takva osoba odgovarati. Osoba u znaku Jarca može da vam bude zanimljiva u ovom periodu. Ova sedmica je mnogo povoljnija za ulazak u novu emotivnu vezu.

Savet: Budite marljivi i analitični jer će vam se to isplatiti

 

bikBIK

Posao: Venera u devetom polju probudila je u vama snažnu želju za putovanjima ali i učenjem neke nove oblasti. Bolja pozicija Merkura ukazuje na poboljšanje finansijske situacije. Na poslu ćete ostvariti dobru saradnju sa Jarcem.

Ljubav: Venera i Pluton deluju magnetično na osobe suprotnog pola. Možete lako da se uspustite u novu emotivnu vezu koja će započeti sa velikom strašću.

Savet: Posetite zubara

 

blizanciBLIZANCI

Posao: Bolja pozicija Merkura nagoveštava da ćete se vratiti u normalan kolosek i biće vam lakše da funkcionišete. To podrazumeva da ćete donositi racionalnije odluke i moći da se koncentrišete na jednu stvar. U poslovnom smislu ovo donosi olakšanje jer ste sami sebi zakomplikovali mnoge situacije.

Ljubav: U predstojećoj nedelji mnoog toga će vam delovati manje komplikovano nego prethodnih dana. U boljoj ste poziciji da postignete harmoničan odnos sa voljenom osobom.

Savet: Dobar je period za nasledstvao i bilo kakva sponzorstva.

 

rakRAK

Posao: Prodorna energija Jupitera donosi vam uspešna period na poslu. Iskoristite trenutak za napredovanje u karijeri.  Povoljnija poziija Merkura povećava vam šanse za pregovore.

Ljubav: Sunce i Saturn ukazuje da se prilagođavate nekoj novonastaloj situaciji u ljubavi. Postali ste predmet interesovanja. Slobodni Rakovi imaće veoma značajan susret sa osobom koja je privlačna i atraktivna.

Savet: Imaćete više samopouzdanja

 

lavLAV

Posao: Sunce se polako odmiče od Saturna pa osećate povratak energije i boljeg raspoloženja. Venera vam donosi više akcije na poslu jer ćete imati više prilike da se bavite onim što volite. Merkur vam donosi razrešenje finansijske situacije.

Ljubav: enera i Uran vam donose prolazne šokove u ljubavi, tako da određene osobe mogu iznenada da se pojave u vaš život, ali ne i da se zadrže. Trenutno niste dovoljno snažni da pretrpite poraz na emotivnom planu.

Savet: Očekuje vas razrešenje finansijskih problema.

 

devicaDEVICA

Posao: Pošto Merkur konačno kreće napred tako će i vaše životne okolnosti postati znatno jednostavnije. Stres i nervoza koju osećate zbog Marsa treba da prevaziđete na taj način što ćete se baviti nekom aktivnošću. Rizičan period za finansijse ne pogoduje ulaganjima, tako da budite obazrivi.

Ljubav: Biće vam lakše da uspostavite komunikaciju sa osobama koje vas okružuju. Venera može da vam donese novu ljubav koja će se roditi iz privlačnosti.

Savet:  Veći novčani izdaci. Pripazite kako trošite novac.

vaga1VAGA

Posao: Venera u Jarcu donosi vam period u kome ćete imati više porodičnih i stambenih obaveza. Iako to nije svojstveno vašoj poletnoj prirodi, bićete u situaicji da mnoge stvari shvatite ozbiljnije i odgovornije. Naglašeno drugo polje sve vreme vas stavlja u razne finansijske krize.

Ljubav: Vaš partner će biti zaintersovan da na praktičan način rešite probleme tako da iskoristite dobar period za ljubav. Predstojeća nedelje ukazuje na mogućnost uspostavljanje harmoničnijeg odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Savet: Ako imate pirliku, obavezno se usavršavajte.

 

scorpionŠKORPIJA

Posao:  Saturnov uticaj koji snažno deluje na vas osećate kao konstatntan gubitak energije. Venera u trećem polju donosi vam period u kome možete uz pomoć razgovora da razrešite mnoge dileme sa osobom do koje vam je stalo.

Ljubav: Imate veliku moć ubeđivanja u narednih nekoliko dana, tako da ćete voljenu osobu lako nagovoriti na odluku koja vam odgovara.  Lep je period za kraća putovanja.

Savet: Ukoliko ste mladi, iskoristite period za učenje.

 

strelacSTRELAC

Posao: Koliko god se trudili, planete u dvanaestom polju snažno utiču na vaša psihička stanja. Često ste neraspoloženi i reagujete burno u situacijama kada ne bi trebalo da bude tako. Venera pogoduje vašim finansijsma i u ovom period možete da ostvarite dodatnu zaradu.

Ljubav:  U narednoj sedmici možete da očekujete stabilniji odnos sa osobom do koje vam je stalo. Izuzetno ste nepoverljivi, a sve to iz razloga jer se pribojavate da vas neko ne povredi emotivno.

Savet: Vaš napor na poslu će se isplatiti.

 

jaracJARAC

Posao: Na poslu konačno dolazi do stabilizacije. Konačno ćete rešiti problem na poslu koji je trejao poslednjih desetak dana.

Ljubav: Pod uticajem Venere vi osećate nalet pozitivne energije i glavni ste inicijator svih zabava. Ušli ste u period u kome ćete se više provoditi i imati više izazova u ljubavi. Ako ste čekali period za ljubav, sada je taj momenat. Izvesno je da ćete imati poznanstvo sa osobom koja će vas iznenaditi.

Savet: Lep je period za provod i izlaske na mesta javnog tipa.

 

vodolijaVODOLIJA

Posao: Zategnuta situacija na poslu dosatno utiče na promene vašeg raspoloženja,  mnogi pripadnici vašeg znaka treba da reše i porodične probleme. Na poslu možete da se oslonite na prijateljsku podršku jednog Raka ili Strelca.

Ljubav: Venera u dvanaestom polju donosi vam turbulentan period u ljubavi. Vi ste u ovom periodu mnogo senzibilniji nego što je to inače slučaj, tako da ste podložni negativnim uticajima.

Savet: Možete lako da budete predmet nekih intriga, afera, ali i laži.

 

ribeRIBE

Posao: Naglašeno deveto polje treba da iskoristite za usavršavanje ili putovanja. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaju više prilika da odu u inostranstvo. Mars vam pravi smetnje pa vam se često kvare planovi i sami sebi namećete tenzije. Vi ste zapravo u fazi kada morate da procenite šta su vaše stvarne mogućnosti.

Ljubav: Ljubav može da vam se dogodi sa osobom koja vam je prijatelj. Osoba koja putuje sve više privlači vašu pažnju, a verovatno se radi o nekome koga poznajete iz prošlosti.

Savet: Na poslu ste se ulenjili i potrebni su vam novi izazovi.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR