Nedeljni horoskop (18.nov-24.nov)

0
920
NextWEB hosting
NextWEB hosting

ovanOVAN

Posao: Posvetite se tekućim obavezama pošto vam nije vreme da pravite krupne poslovne promene. Ovo vam je povoljan period da okončate borbe koje traju već izvesno vreme. Željene promene će se desiti tokom narednog meseca. Mnogi će imati priliku za kratkoročno poboljšanje prihoda.

Ljubav: U emotivnom delu imate potrebu da se probudite. Slobodnim pripadnicima znaka sledi interesantno poznanstvo na javnom mestu gde se okupljaju ljudi (kafić, diskoteka, neka proslava i slično). Ako priželjkujete povratak partnera iz prošlosti – još nije vreme da delate. Zauzetima je savet da se nevraćaju u prošlost već da prave zajedničke dalje planove. Najgore je prošlo.

Savet: Povedite računa o donjem delu stomaka.

 

bikBIK

Posao: Usmerite svoju pažnju prema saradnicima koji imaju iste ciljeve kao vi. Povoljan vam je period za naplatu potraživanja ili neku prodaju. Budite obazrivi u svojim reakcijama pošto neko može da vas sabotira. Kroz pomoć saradnika možete da učvrstite svoje pozicije i dogovorite bitne poslove koji će vam obezbediti sigurnost u narednom periodu.

Ljubav: Emotivni deo postaje uzbudljiv. Neko koga poznajete će vam izjaviti svoju ljubav što vama dolazi neočekivano. Savet je da budete strpljivi i da razmislite o rečima osobe koja vam je inače draga. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo period u kome se osećaju ugroženo i bude svoj ratnički duh. Savet je da izbegnete sukobe, kao i da isključite mešanje drugih u vaš odnos.

Savet: Hormonski status može da vam bude slaba tačka. Mogući su vam bolovi u kičmi i spazam mišića.

 

blizanciBLIZANCI

Posao: U ovoj nedelji razmišljate o tome šta želite. Otvaraće vam se nove mogućnosti kroz interesantne kontakte. Ne mislite o finansijskom efektu jer će i on doći, ali trebate da budete strpljivi. Ako očekujete neku isplatu – može se na kratko odložiti. Nemojte da vas to brine jer ćete isabotirati neke dobre projekte u koje trebate da se uključite.

Ljubav: Potrebno je da usmerite svoju pažnju prema konkretnoj osobi da bi se vaš emotivni život pokrenuo. Može vam privući panju neko ko je iz drugog mesta ili često putuje. Nemojte da vam godine potencijalnog partnera predstavljaju problem. Zauzetima je ovo nedelja u kojoj se bitno poboljšava komunikacija, a za to ste zaslužni koliko vi toliko i partner.

Savet: Jačajte imunitet. Moguće su vam prehlade.

 

rakRAK

Posao: Otvaraju vam se nove mogućnosti tokom ove nedelje. Iskoristite izvesne povoljne okolnosti i postavite svoje uslove. Uspećete da rešite nešto što vam je u proteklom periodu zadavalo mnogo glavobolja. Finansije vam se popravljaju a neki mogu da reše i problem nekretnina. Ako rešavate nešto vezano za papirologiju – ne požurujte.

Ljubav: Verovatno će vas iznenaditi reakcija osobe koja je već izvesno vreme zainteresovana za vas. Naročito ako tu osobu viđate na vašem ili njegovom radnom mestu. Niste potpuno sigurni šta želite, pa vam je savet da se opustite i vidite kuda to vodi. Zauzete prate rasprave, naročito u prvoj polovini nedelje – ali na kraju sve dolazi na svoje mesto.

Savet: Ukoliko ste mladi, iskoristite period za učenje.

 

lavLAV

Posao:  Nalazite se u napornijem periodu kada je posao u pitanju. Sve nove mogućnosti koje vam se ukazuju vam deluju komplikovane ili nedostižne, ali nije tako. Iskoristite podršku ili savet prijatelja. Dobri su vam dani ako sarađujete sa strancima, bavite se privatnim poslom, umetnošću ili pravom. Izbegnite svađe i ne nasedajte na provokacije.

Ljubav: U emotivnom delu vam dešavaja izmiču kontroli. Slobodni mogu obnoviti vezu iz prošlosti, ali razmislite koliko bi to bilo pametno. Postoji interesovanje bar dve osobe za vas, ali vi stalno nalazite mane. Opustite se i probudite svoj avanturistički duh. Zauzete imaju priliku da uđu u tajnu vezu sa komunikativnom i mlađom osobom.

Savet: Povedite računa o varenju i debelom crevu.

 

devicaDEVICA

Posao: Širite krug poslovnih saradnika i samim tim vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti. Čak imate sreće i u neformalnim kontaktima sa osobama na položaju – tražite ono što vam treba. Može vam pomoći neko koga ste nedavno upoznali. Pazite o legalnosti poslova koje želite da pokrenete ili vam se nude, naročito ako sarađujete sa strancima.

Ljubav: Kada mislite o ljubavi preplavi vas osećaj da ste usamljeni. U svojoj zamišljenoj fazi ćete spontano sa nekim početi razgovor koji se pretvara u stimulativno poznanstvo. Ne mislite puno o onome što ste ostavili iza sebe. Zauzete imaju potrebu da svom odnosu daju neki novi smisao. Ne preterujte u nametanju svojih stavova.

Savet:  Izvesni simtomi će se stabilizovati do kraja nedelje. Svakako bolje.

 

vaga1VAGA

Posao: U ovoj nedelji vas mogu pratiti neki tračevi. Saradnici postaju nervozniji a vi ne znate na koju stranu da se okrenete. Savet vam je da svoju pažnju usmerite na ranije počete poslove i neke svakodnevne obaveze. Nećete se najbolje razumeti sa ljudima u okruženju, a i neka očekivana podrška može da izostane usled čudnog sklopa okolnosti. Pratite svoju intuiciju.

Ljubav: Slobodne će upoznati nekoga ko je jakog karaktera i seksipilan. U prvom momentu vam prija sigurnost muškarca koja vam se udvara, ali niste sigurni šta dalje. Ne brzajte i ne donosite konačne odluke u ovom periodu. Zauzete trebaju dobro da izbalansiraju u odnosu sa voljenom osobom. Razmislite kako ćete odreagovati na provokacije, a svakako izbegnite svađe.

Savet: Moguće su prehlade.

 

scorpionŠKORPIJA

Posao:  Ovo je nedelja u kojoj trebate će se pokrenuti mnogo toga šro je „stajalo“ pod retrogradnim Merkurom. Možete da stvorite uslove da ranije osmišljeni plan realizujete. Možete da se oslonite na osobe koje su po poziciji iznad vaše. Dobro sarađujete sa mlađim i perspektivnim saradnicima. Možete da dobijete dobar savet ili pomoć od rođaka.

Ljubav: Emotivni deo vam takođe postaje zanimljiv. U slučajnim susretima izbijaju varnice koje ćete teško kontrolisati. Strasti su jake a vi niste sigurni u karakter osobe koja vas je zainteresovala. Zauzete pripadnice znaka žele promene u svakodnevici. Impulsivniji ste i rasprave su učestalije. Ne brinite, i to će brzo doći.

Savet: Lep je period za provod i izlaske na mesta javnog tipa.

 

strelacSTRELAC

Posao: Nalazite se u odličnom periodu gde se mnogo toga pokreće. Nešto ipak treba da bude tajno ili neformalno. Bitna dešavanja su „iza kulisa“. Nailazite na dobru volju saradnika, pa vas prate i izvesne srećne okolnosti. Moguć vam je poslovni put na koji biste svakako trebali da odete. Savet vam je da se samo dobro organizujete da biste sve postigli.

Ljubav:  Slobodne pripadnice znaka razmišljaju o nekim dešavanjima ili osobi iz prošlosti. Nova poznanstva su vezana za osobe koje po svoj prilici nisu slobodne ili nisu načisto šta bi sa vama. Pažljivo birajte kome ćete se predati. Zauzete prave zajedničke planove, doduše uz manje negodovanje partnera.

Savet: Potrebno vam je više sna.

 

jaracJARAC

Posao: Novi projekti i dugoročnije planiranje poslovnih aktivnosti stavite po strani. Promenljivog ste raspoloženja pa nećete najbolje razumeti saradnike. Pravite pauze tokom dana da biste se opustili i napunili baterije. Prihvatite savet prijatelja oko jedne vama bitne stvari.

Ljubav: Okupirani svakodnevnim aktivnostima i brigama ne vidite nečije interesovanje za vas. Emotivno priželjkujete nešto lepo a ne vidite osobu koja se toliko oko vas trudi. Zauzete pripadnice znaka su takođe subjektivne. Osećate se usamljeno a niste uradili ništa da poboljšate odnos. Potrebno je da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Savet: Spazam mišića u vratnom delu može da vas optereti.

 

vodolijaVODOLIJA

Posao: Imate dobre ideje kada je posao u pitanju, ali u ovoj nedelji nailazite na otpor saradnika. Uz manje rasprave ćete uspeti nekoga da ubedite da ste upravu. Odaberite teren i vreme kada ćete pokrenuti taj ozbiljni razgovor, a savet je da bude u drugoj polovini nedelje. Finansije vam se stabilizuju a imaćete prilike i da ih bitnije popravite možda baš kroz saradnju sa prijateljima.

Ljubav: Prijaće vam flert ali ne i ideja da vas neko na bilo koji način ograničava. Brzo ćete gubiti interesovanje za osobe koje vam se pojavljuju kao potencijani partneri. Ali može da vas zainteresuje neko ko nije slobodan. Zauzete takođe imaju potrebu za slobodom u odnosu. Niste sigurni šta da uradite ili izgovorite da bi vas voljena osoba razumela. Jednostavno budite spontani.

Savet: Problem sa kolenom ili cirkulacijom.

 

ribeRIBE

Posao: Sada pripremate teren za bitna dešavanja u narednim nedeljama. Informacije vam dolaze sa raznih strana a vi trebate da ih sklopite u jednu celinu. Još uvek pažljivo iznosite svoj stav pošto rizikujete da vas šefovi zatrpaju poslom jer pokazujete da ste kompetentni i da sve možete. Naročite srećne okolnosti očekuju one koji posluju sa strancima ili rade u stranim kompanijama.

Ljubav: Potrebno je da prestanete da pravdate i idealizujete osobe do kojih vam je stalo. Pozabavite se sobom i pitanjem šta vi želite. Možete upoznati nekoga preko prijatelja baš u trenutku kada ste zamišljeni. Ili vam se pak vraća neko iz prošlosti prema kome imate dvojna osećanja. Zauzete postižu neke dogovore koji će značiti i vama i voljenoj osobi. Opuštate se u odnosu. Prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu jednim svojim gestom krajem nedelje.

Savet: Pad imuniteta. Smanjite stres.

 

 

 

 

 

 

Izvor: AstroRemedy

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR