Opra : Ne žalim što nemam decu

0
636
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Jedno od najpoznatijih TV lica na svetu , Opra Vinfri , rekla je da ne žali što nema decu , jer bi teško našla vremena za njih . Slava i bogatstvo mogu da opterete porodične odnose , svi vas doživljavaju kao dobrotvora , a niko me nikad nije pitao za pozajmicu manju od 5.000 dolara , istakla je slavna voditeljka .

Popularna voditeljka Opra Vinfri kaže da ne žali što nema decu , jer bi teško našla vremena za porodicu pored izuzetno uspešne karijere .

“ Da sam imala decu mrzela bi me “ , rekla je Opra za Holivud reporter , koja je ostala trudna sa 14 godina nakon što je bila seksualno zlostavljana , a dete je , nažalost , ubrzo po rođenju umrlo .

Prema njenim rečima , nije lako biti slavan i bogat , posebno zato što te dve stvari mogu izazvati razmirice i zavist porodice i prijatelja .

“ Nije lako biti najuspešniji čovek u porodici . Svi vas doživljavaju kao dobrotvora , koji je tu da pozajmi pare . Došlo je do toga da me niko nikad nije pitao za manje od 5.000 dolara “ , istakla je kraljica tok – šou programa .

Prema njenim rečima , moraju se jednostavno postaviti granice .

“ Bila sam veoma opterećena , jer sam znala da ne mogu da lažem . Kupila sam više kuća i automobila nego što može da se zamisli “ , iskreno je otkrila Opra .

Inače , čuvena voditeljka je veliki filantrop i poznata je po svom humanitarnom radu , a do sada je donirala više od 100 miliona dolara .

Opra je jedna od najbogatijih žena na svetu , a poseduje televizijsku mrežu SVOJ , dva časopisa i produkcijsku kuću .

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR