ОБЕЗБЕДИТИ УСЛОВЕ ЗА РАД ПРИХВАТИЛИШТА ЗА ДЕЦУ

0
2216
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У оквиру кампање за београдске изборе, који су заказани за 16. март ове године, кандидат ДСС за градоначелника Београда Александар Поповић, посетио је данас Прихватилиште за децу у Булевару ослобођења 219, где је рaзговарао са запосленимa о условима у којима ради Прихватилиште.

“Данас сам обишао Прихватилиште за децу и омладину, институцију у којој се нађе свако млађе или старије дете које се изгуби, нађе у просјачењу, некој проблематичној ситуацији или једноставно буде остављено.

Ово што смо данас видели је наша слика и прилика. Мене су саветовали да у кампањи треба да будем насмејан. Овде је ситуацији катастрофална – ово је брука и срамота и за Републику  Србију и за Град Београд – ко ово види, никако не може да буде насмејан”, нагласио је Поповић

Поповић је одговорио на увек присутно питање у кампањи – “Шта ће урадити првог дана када постане градоначелник?” – “Првог дана када постанем градоначелник Београда, наћи ћу локацију да се Прихатилиште нађе на пристојном и прихватљивом месту или новац да се среди, да изгледа колико толико пристојно.”

Кандидат ДСС за градоначелника Београда је нагласио да “ови дивни људи који овде раде и који се боре за напуштену децу, не могу сами и не могу без помоћи Града Београда”.

“Ми смо онолико добри, колико помажемо онима којима је помоћ потребна. На жалост, на примеру Прихватилишта за децу се сасвим добро види како досадашње власти ништа корисно и паметно нису урадиле”, закључио је Поповић.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR