LUDI TIKET: Dok vi navijate za favorite, on udara u „kontru“! I vrlo često dobija…

0
999
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kristijan iz Kaluđerice uspešno se bavi traganjem za iznenađenjima. Pogledajte neke od njegovih dobitnih tiketa

Veličina slova A A A

 

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Česti su trenuci, pogotovo subotom i nedeljom uveče, kada većina kladilaca čeka jednu utakmicu za isplatu, a kada favorit u takvoj situaciji kiksne, atmosfera među njima nije na najvišem nivou.

Postoji jedan MOZZARTOV igrač koji se baš u takvim trenucima raduje jer čovek prosto voli da gađa iznenađenja, i da ih „začini“ nekom sočnom kombinacijom.

Ime mu je Kristijan, živi u beogradskom naselju Kaluđerica, a poslednji podvig zabeležio je u nedelju, kada je na večitom grčkom derbiju Olimpijakos – Panatinaikos gađao KMB2-2&3+ (gost vodi na poluvremenu, i pobeđuje na kraju, uz 3+), a kvota na ovaj tip iznosila je ravno 20! I prošla je.
„Uglavnom igram samo fikseve, i to isključivo fudbal, dva-tri tiketa subotom, dva-tri nedeljom i po jedan utorkom i sredom, sa ulozima od po 100-200 dinara. Najviše što sam dobio je bilo 15.000 dinara. Ali skoro svake nedelje uveče odigram po jedan ovakav tiket“, kaže Kristijan.

Prošle nedelje, Kristijan je pogodio kvotu 18, tipujući da će Osasuna kod kuće voditi na poluvremenu protiv favorizovanog Atletika, i pobediti na kraju, opet uz 3+.

„Ima više razloga što igram ove tikete: u mojoj kladionici, na Bulevaru, sede matorci koji tvrde da kladionice širom Evrope hoće da se vade, pa favoriti retko dobijaju. A tu je i situacija kad se jedan tim preceni ili potceni. Recimo, Olimpijakos i Panatinaikos igraju derbi, a koliko god da je PAO u lošoj formi, to je ipak derbi… Tri nedelje zaredom mi je prošlo, nadam se da će i naredne“, zadovoljan je Kristijan.

Za kraj, evo i njegovog tiketa s početka februara, kada je takođe predvideo kiks Atletika u Almeriji, ali i pobedu Lirsa na gostovanju Monsu, bilo je 1:5.

Ludi tiket

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR