RADOVI U VINČI: Uređenje mesne zajednice i parkića za decu

0
840
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Danas su u Vinči počeli radovi na parkiću i prostorijama mesne zajednice u Vinči. Tim povodom, predsednik opštine Zoran Markov, i zamenik predsednika Skupštine opštine Grocka Stefan Dilberović, obišli su radnike i na licu mesta se uverili da sve ide po planu.

„Opština će nastaviti sa uređenjem dečijih parkića. Svako mesto mora imati osposobljeno igralište za decu i to je najmanje što opština može da uradi za njih u ovom trenutku. Što se tiče uređenja mesnih zajednica, zadnjih godinu dana uredili smo nekoliko mesnih zajednica, a cilj nam je, da do kraja mandata sve mesne zajednice na teritoriji opštine imaju uređen prostor, jer je to na neki način i ogledalo tog mesta“ – rekao je predsednik opštine Zoran Markov.

Prošle godine je neformalna grupa Hilarik realizovla projekta „Povratak mladosti“ u okviru projekta Mladi su zakon koji je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta, a resurs centar je bila NVO Građanske inicijative. Danas je postavljen i parkić koji je bio u sklopu projekta, koji je obuhvatao uređenje sportskog terena i terna za odbojku na pesku. Projekat je podržan od strane Kancelarije za mlade, a uz pomoć GO Grocka i JKP Grocka.

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR