Šest trikova kako da uvek izgledate dobro na fotkama

0
610
NextWEB hosting

Šest trikova kako da uvek izgledate dobro na fotkama
NextWEB hosting

Bez zadiranja u ekstremnije slučajeve, svi volimo da dobroispadnemo na fotografijama. Upravo zato, donosimo nekoliko malih trikova kako da to postignete, bez velikog truda. 3,2,1… ptičicaaaa. 

 

1. Okrenite glavu

I to ne u bilo koju stranu. Naime, istraživanja pokazuju da ljudi imaj tendenciju pokazati više emocija na levoj strani svog lica pa pokušajte okrenuti glavu malo udesno kad se fotografišete.

2. Pogled prema gore

Gledanje samo malo iznad objektiva na fotoaparatu, jednostavan je način da oči držite otvorene, a upravo je to jedan od trikova kako izgledati dobro na fotkama. Ne zabacujte glavu iza i istovremeno spustite bradu malo prema dole.

3. Ruž

Samo malo ruža u prirodnim tonovima biće dovoljno da na fotografijama vaša usta ne izgledaju kao da ih je pogodila suša. Takođe, crvena boja usana podignuće svaku fotku.

4. Pozicija

Kad stojite ravno okrenuti prema kameri, takva poza često ima tendenciju dodavanja širine vašem telu. A to ne želi ni jedna devojka, zar ne? Stanite malo u stranu kad se slikate. Takođe, malo savijeno koljeno stvoriće još vitkiju siluetu.

5. Osmeh

I najlepše lice može pokvariti namrgođen izraz lica. Mali i prirodan osmieh, s druge strane, ulepšaće svaku sliku.

6. Ruke

Ako se pitate gde s rukama, bitno je samo da ne stoje super ravno i kruto uz vaše telo.

 

autor: RFizvor: Index.hr/Novi magazin

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR