SVASTA:Izbola dečka štiklom 25 puta u samoobrani i dobila doživotnu

0
698
NextWEB hosting

Ana Trujillo (45) branila se na sudu da je ubila dečka, Alfa Stefana Anderssona (59) u samoobrani. Sveučilišni profesor imao je čak 25 uboda štiklom po glavi i vratu

NextWEB hosting

Subota, 12. 4. 2014. Piše: Tajana Gvardiol Izvor:24 sata hr

Amerikanka Ana Trujillo (45) osuđena je na doživotni zatvor zbog ubojstva dečka štiklom od 13 centimetara. Trujillo je rekla sutkinji kako nije htjela ubiti Alfa Stefana Anderssona (59) već je djelovala u samoobrani.

Međutim, njezin dečko, sveučilišni profesor imao je 25 uboda na glavi i vratukada su ga pronašli u stanu u Houstonu. Trujillo je u utorak proglašena krivom, a sutkinja je četiri sata obrazlagala presudu. Tužitelj je zatražio doživotni zatvor, maksimalnu kaznu jer osim što ga je ubila, pokušala mu je narušiti reputaciju tvrdnjama da ju je zlostavljao. 

– Poslali smo poruku našem društvu da kada zatučete čovjeka na smrt bez razloga i dođete u sudnicu i ubijete još njegovo ime… Za to ćete u Teksasu odgovarati – rekao jetužitelj John Jordan. Njezin branitelj tvrdio je kako ga je zatukla samo zato da bi pobjegla nakon svađe jer ju je sat vremena lovio, tukao u zid i bacao preko kauča, pišeBBC.

– Nikada ga nisam planirala ozlijediti. Voljela sam ga. Samo sam željela pobjeći. Nisam ga htjela ubiti – rekla je. Branitelj je tražio kaznu od dvije godine. Tužitelj je tijekom suđenja naglašavao kako nije imala ozljeda nakon sukoba, a Andersson je imao obrambene rane po rukama i zglobovima. Porota je zaključila da zločin nije bio u afektu. Tada bi maksimalna kazna bila 20 godina.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR