Galaxy S5 stigao u mt:s, gužve u poslovnicama!

0
865
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: 

Telekom Srbija svojim kupcima ponudio je kroz mt:s pakete Samsung Galaxy S5, koji je izazvao veliku pažnju domaćih korisnika.

Galaxy S5Foto: Telekom Srbija.

 

Početak prodaje novog pametnog telefona Samsung Galaxy S5 izazvao je veliku pažnju korisnika mt:s mreže i posetilaca TC „Ušće“ u Beogradu. Razloga sigurno ima više, budući da se radi o telefonu vrhunskih karakteristika, ali pojedine je verovatno privukao i vredan poklon. Naime, najbrže kupce novog Samsungovog modela, koji se uz mt:s tarifu prodaje po ceni već od jedan dinar, obradovaće sigurno i Samsung tablet koji dobijaju na poklon.

Takođe, kupci Samsunga Galaxy S5 uz pakete MixNet XXL i MegaNet imaju još jedan razlog za zadovoljstvo – dobiće na poklon i Samsung Prvu Pomoć, koja im omogućava da poprave besplatno svoj telefon, bez obzira na vrstu kvara.

 

Galaxy S5Foto: Telekom Srbija.

 

Ekskluzivni test Samsunga Galaxy S5 MONDO je već predstavio, a u njemu smo odgovorili i na sva vaša pitanja, koja ste nam prethodno postavili. Ukoliko je još nešto ostalo nejasno možete nas naći i na našoj MobIT Facebook stranici, gde možete videti i galeriju fotografija S5 u svim bojama!

 

Galaxy S5

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR