Ponudili mu da njegov penis, posle njegove smrti, bude sačuvan u muzeju

0
875
NextWEB hosting

Njujorčaninu Džoni Falkonu (43), osim poslovnih ponuda za rad u pornoindustriji, koje godinama dobija, stigla je i ponuda da njegov penis, posle njegove smrti, bude sačuvan u muzeju.

Islandski falološki muzej, poznat i kao Muzej penisa, predložio je Falkonu da njegov penis, koji je u erekciji dug 34 santimetra, posle njegove smrti bude sačuvan kao izložbeni eksponat u Rejkjaviku, objavio je američki list Hafington post.
NextWEB hosting

Džona Falkon Džona Falkon

Džona Falkon

„Jako sam polaskan ovom ponudom. Cenim posvećenost vašeg muzeja i bila bi mi čast da u njemu bude izložena moja muškost“, odgovorio je Falkon islandskom muzeju, u pismu upućenom posredstvom Hafington posta.

Muzej penisa otvoren je 1997. godine,osnivač je istoričar Sigurdur Hjartarson, a njegovi posetioci trenutno mogu da vide oko 300 izloženih penisa i penilnih delova više od 90 životinjskih vrsta, među kojima su kitovi, medvedi i gorila.
Veličine su od hrčkovih dva milimetra, pa do kitovih gotovo dva metra. Prvi čovek čiji je falus izložen u muzeju je islandski turistički vodič Pal Arason. Preminuo je pre tri godine, a pre smrti je muzeju donirao svoj ponos, koji se trenutno nalazi u tegli za kisele krastavce, i među posetiocima je prava atrakcija.
Falkonov falus je javno izmeren u dokumentarcu prikazanom na HBO. Utvrđeno je da je dug 24 santimetra u opuštenom stanju, i 34 santimetra u stanju erekcije.
Izvor;Alo Autor: FoNet | 04.05.2014

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR