Bez ostavke Džajića i Zečevića, Kokeza se izvinio igračima!

0
690
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Brojni beogradski mediji preneli su da su predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i generalni sekretar Miodrag Zečević podneli ostavke na sastanku Upravnog odbora, a prvi čovek kluba poručio je preko portparola Marka Nikolovskog da to nije istina.

Na udaru igračkog kadra u sredu direktno je bio generalni sekretar Miodrag Zečević, indirektno prvi čovek kluba, a o podnošenju ostavke spekulisalo se tokom sastanka.

Sastanak čelnika kluba započet u 13 časova trajao je skoro dva i po sata, a prvi je salu napustio potpredsednik Ivica Tončev.

„Ovo je bio radni sastanak na kom se razgovaralo o licenci, i u ponedeljak će biti nastavak. Ja sam kasnio 15 minuta i nisam čuo ništa o Džajićevoj ponuđenoj ostavci, o tome on može reći nešto više“, rekao je Tončev.

Nakon toga, portparol kluba Marko Nikolovski poručio je da se klub neće zvanično oglašavati nikakvim saopštenjem, dodavši da je Džajić samo naveo da nema govora o ostavci.

Potpredsednik Slaviša Kokeza osvrnuo se na isplatu zarada zaposlenima u klubu, za koju je rekao da će biti u četvrtak.

„Izvinjavam se radnoj zajednici i igračima jer sam pričao da će juče ili danas dobiti sredstva. Pored činjenice da je novac na računu kluba, to se neće desiti ni danas. Zašto je tako ne znam, jer nemam mogućnost formalno pravnog odlučivanja, a to pitanje je za generalnog sekretara kluba“, rekao je Kokeza, dodavši da nije predlagao Zečevićevu ostavku.

IZVOR:BLIC

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR