Sakupljač sekundarnih sirovinau Vinči: Od mrtve bebe sam mislio da je lutka

0
578
NextWEB hosting

Izvor:ALO.RS

“Sakupljao sam flaše kada sam ugledao telo bebe. Pošto je bila bez odeće, pomislio sam da se radi o lutki. Kada sam prišao da je uzmem, shvatio sam da je u pitanju leš novorođenčeta muškog pola, a onda sam zaplakao”, rekao je za “Alo!” Jani Bol (32), sakupljač sekundarnih sirovina na gradskoj deponiji u Vinči, gde je juče oko 10.30 pronašao beživotno telo novorođenčeta.

NextWEB hosting

 

Šokirao se: Jan Bol | Foto: Zoran Ilić

Telo bebe je pronađeno pošto je kamion istovario otpad i otišao. Prema nekim informacijama, kamion koji je istovario smeće u kojem je bilo telo novorođenčeta stigao je iz gradskog, a ne iz poplavljenog područja. Međutim, niko sa sigurnošću ne može odrediti gde je dete bačeno u kontejner, jer vozilo kupi otpad sa nekoliko lokacija.

– Krenuo sam da skapljam plastične flaše nakon što su kamioni istovarili đubre i onda sam par metara dalje video bebu. Bila je crveno modra i pomislio sam da se radi o muškoj lutki. Nisam primetio povrede – rekao je radnik. Da bi otkrila ko je bacio dete u đubre, policija je počela da sakuplja podatke o ženama u Beogradu i okolini koje su se porodile u prethodnih nekoliko dana ili ranije. Obdukcija će utvrditi da li je dete živo ili mrtvo ubačeno u kontejner.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR