NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Sve one tvrde da imaju najbolju guzu, šta vi mislite, koja je...

Sve one tvrde da imaju najbolju guzu, šta vi mislite, koja je u pravu?! (FOTO)

0
2808
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Stanija, Jelena Karleuša, Ivana Španović i Bojana Vulić su samo neke od domaćih lepotica koje svakodnevno objavljuju seksi fotke na kojima pokazuju svoju savršenu figuru

Poznate domaće dame i te kako vode računa o svom izgledu. One svakodnevno treniraju i trude se da svoju liniju dovedu do perfekcije.

Neke od ovih lepotica redovno na društvenim mrežama postavljaju provokativne fotografije, gde između ostalog s ponosom ističu svoju figuru, odnosno guzu.

Stanija Dobrojević

Srpska starleta maltene non-stop objavljuje svoje seksi slike. Može se reći da je Stanijinapozadina je postala njen zaštitni znak.

Foto: Facebook/ Stanija Dobrojevic

Jelena Karleuša

JK takođe može da se pohvali seksi figurom. Poznata pevačica je svesna da ima maltene savršenu liniju i to voli da podeli sa svojim obožavateljima.

Foto: facebook/jkdiva

Seka Aleksić

Folk zvezda takođe voli da se hvali svojom linijom. Seka je nedavno na svom Instagram nalogu postavila sliku gde do izražaja dolazi njena guza

http://instagram.com/p/o17xv3Ojn8/

Ivana Španović

Naša poznata atletičarka može da se pohvali sjajnim sportskim rezultatima ali i sjajnim telom. Ivana je pre nekoliko meseci objavila serijal provokativnih fotografija gde promoviše njen fintes centar i motiviše ljude da počnu da vežbaju.

Foto: Promo

Sandra Afrika

Crnokosa pevačica možda ima i najbolju guzu na estradi. Sandra takođe redovno trenira i zateže svoje telo. Telegraf je pre izvesnog vremena snimio kako pevačica vežba, a tekst možete pročitati OVDE.

Foto: Marko Todorović

Nataša Bekvalac

Popularna “panonska barbika” ima svoje adute. Nata je prošlog leta više puta obradovala fanove seksi fotkama, kao što je ova sa letovanja.

Foto: Twitter/Natasa_Official

Bojana Vulić

Atraktivna srpska košarkašica pridobila je pažnju srpskih medija provokativnom fotografijom gde pokazuje sve svoje čari. Bojana je u komentaru za tu fotografiju naglasila da izgleda bolje od Jelene Karleuše.

Foto: Instagram/bokica10

Soraja Vučelić

Kao i njena ljuta protivnica Stanija, i Soraja voli da postavlja na društvene mreže provokativne fotografije. Ona sa ponosom pokazuje svoje obline, grudi i guzu.

Foto: Instagram/sorayaonly

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR