Aleksandra Dabić snimila novi spot

0
2014
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Naša sugrađanka i popularna pevačica Aleksandra Dabić snimila je novi spot za pesmu „Letnja prevara“.

U razgovoru za Grocka Info portal, naša sugrađanka Aleksandra Dabić izjavila je da je snimila 2 nove pesme, a za jednu od njih („Letnja prevara“) snimila je i spot.

Spot je radila DM Sat produkcija i televizija, a snimalo se na Queen bazenima u Dobanovcima.

Aleksandra je naglasila da je njen cilj da što više ljudi čuje „Letnju prevaru“ i ovu novu pesmu sa Sunčanih skala „Godinama“. Prema pregledima na Youtube-u izgleda da su njeni obožavaoci zadovoljni ovim pesmama jer obe pesme imaju veliki broj pregleda.

http://www.youtube.com/watch?v=74cIRJ6iSGM

Mini biografija
Aleksandra Dabić je rođena u Skoplju (Skopje, Makedonija) 17.septembra 1986.godine. Od malih nogu je pokazala talenat za muziku i pevala je na svim školskim manifestacijama. Učiteljica ju je naučila prvim narodnim kosovskim i makedonskim pesmama u Uroševcu.

Igrala je u folkloru u Uroševcu, trenirala i karate i košarku. Od 1999.godine stanuje u Leskovcu sa porodicom i tu završava Gimnaziju i nižu muzičku, upisuje i srednju muzičku školu, odsek solo pevanje koju nastavlja u Beogradu da pohađa u školi Vojislav Vučković, kada je upisala 2005.godine i studije francuskog jezika i književnosti na Filoloskom fakultetu u Beogradu.

Od 2008.aktivno peva sa bendovima i nastupa u klubovima u Beogradu, najčesće u Grockoj, Smederevu, Beogradu.

Ucestvovala je od oktobra 2009.do juna 2010.na takmicenju „Folk talenti renomea“ u Bijeljini, a od septembra 2011.do kraja decembra 2011. osvaja 4.mesto na takmicenju „Prvi glas Srbije“ u Beogradu gde je stekla veliku popularnost koja i danas traje zbog njenih raznih angazovanja na polju karijere i ulaganja u istu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR