I TO JE MOGUĆE: Srbija – velika zvezda u Americi! (VIDEO)

0
637
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Potrorikanca Havijera Srbiju su dok je pevao u boj bendu zvali „Zlatni plavušan“, nakon što je batalio muziku je napisao bestseler „U četiri koraka do bogatstva“, zatim se posvetio se ekonomiji i danas je jedan od najcenjenijih analitičara na CNN-u

Trenutno jedan od najpopularnijih voditelja na kanalu CNN se, verovali ili ne, preziva Srbija! Radi se o Havijeru Srbiji (Xavier Serbia u originalu, prim. aut), Portorikancu koji vodi program na španskom jeziku i stručnjak je za ekonomiju!

Havijer, koji je rođen 1968. u gradiću Santurče u Portoriku, karijeru je započeo početkom osamdesetih kao pevač, i to u boj bendu “Menudo”, a zatim se priključio grupi “Proyecto M”. Takođe, glumio je u nekoliko portorikanskih sapunica i proslavio se pod nadimkom “Zlatni plavušan”!

Ovako je Havijer izgledao kao klinac u boj bendu:

Međutim, to bi tek početak – Srbija je napisao bestseler “U četiri koraka do bogatstva”, a zatim je upisao studije ekonomije na “Triniti” koledžu u Konektikatu. Početkom 2003. se zaposlio na televiziji NBC, gde je vodio nekoliko veoma gledanih emisija, a pre nekoliko godina je prešao na CNN en Espanol, TV stanicu koja program emituje 24 časa dnevno na španskom jeziku za područje Severne i Južne Amerike.

A danas je skoro neprepoznatljiv u odelu:

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR