POSLE DOJAVE RODITELJA: Uhapšen diler sa Kanarevog Brda!

0
813
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Zahvaljujući fotografiji, koju je “Grupa građana Kanarevo brdo – borba protiv narko-dilera” juče poslala policiji, ali i medijima, a na kojoj se vide mladići koji preprodaju narkotike, istog dana je uhapšen jedan diler i određen mu je pritvor.

Ovo nije prvi put da zahvaljujući fotografijama građana Rakovice narko-dileri završe u zatvor, a na ovaj korak su se odlučili kako bi zaštitili svoju decu.

Policija PS “Rakovica” identifikovala je osobu sa fotografije na osnovu dopisa “Grupe građana Kanarevo brdo – borba protiv narko-dilera” i u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili ga i odredili mu zadržavanje do 48 sati – rekli su za “24 sata” u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Foto: Čitalac Telegrafa

Grupa roditelja sa Kanarevog brda poslala je skoro svim beogradskim redakcijama fotografije na kojima se vidi grupa mladića koja preprodaje drogu. Roditelji su zabrinutu jer dileri drogu prodaju na dečjim igralištima i nedaleko od Osnovne škole “Ivo Andrić”. Zato su se odlučili da probaju sami da ih hvataju.

Dilere najčešće viđamo u malim parkovima pored OŠ “Ivo Andrić”, kao i u parkovima pored Ulice Ivana Mičurina, s jedne strane, i parkovima pored Vukasovićeve ulice, s druge strane i to petkom i subotom, oko 12 sati i između 17 i 18 sati, a to je baš vreme kada roditelji izvode svoju decu u parkove – navode građani sa Kanarevog brda.

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR