Proverite zašto je ovu fotografiju lajkovalo milion ljudi

0
593
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Njen autor Brendon Stanton fotografiše nepoznate ljude i beleži njihove životne priče. Poslednja koja je oduševila korisnike Fejsbuka stiže od jedne Amerikanke koja je želela da podeli činjenicu zbog koje je ponosna – a to je da je uspela u životu uprkos okolnostima zbog kojih se činilo da je neuspeh neizbežan.

„Dobila sam dete kada sam imala 16 godina. Izbačena sam iz srednje škole zbog izostanaka. Moja porodica i čitava zajednica su me otpisali. Međutim, odmah sam dobila posao u prodavnici sportske obuće. Uskoro sam počela da radim kao sekretarica u kompaniji sa dovoljno odgovornosti sam počeka da se bavim i porezom.

Vremenom sam naučila dovoljno da postanem pomoćnica. Onda su mi ponudili posao u manjoj kompaniji i iako se radilo o manjoj plati, dali su mi da vodim sve njihove knjige, obaveze prema dobavljačima, potraživanja kupaca, baš sve. Radilo se o manje novca, ali sam želela iskustvo pa sam rizikovala. Rekli su mi da ne mogu zvanično da me nazovu revizorom zato što nemam fakultetsku diplomu pa sam za pet meseci završila potreban kurs, samo kako bi sve bilo zvanično.

Dakle, nakon deteta u 16. godini dospela sam do mesta revizora u kompaniji, i sve to bez fakultetske diplome. Da li verujete? Iskreno, toliko dugo čekam da sve ovo nekome kažem, pa sam prošle nedelje sve ispričala korisničkom sevisu moje telefonske kompanije. Bila je ljubazna i pravila se da je to zanima“, ispričala je dama sa fotografije.

Ova fotografija je objavljena 30. juna i do sada je sakupila više od milion lajkova a podeljena je više od 50.000 puta.

(b92)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR