Vaš nedeljni horoskop za period od 26. oktobra do 1. novembra

0
893
NextWEB hosting
NextWEB hosting

ASTROLOG Mihailo Čukić novosti:novosti.rs

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao: Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Merkur upravo izlazi iz retrogradnosti, u vašem je polju saradnika, ugovora i partnerstva, pa nije dobro da sada rizikujete. Ne precenjujte svoje profesionalne mogućnosti, pustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje i iskustvo.

Ljubav: Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to čini vezu zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Dopunjujete se.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete, moguće su povrede glave i glavobolja. Sinusi ovih dana mogu da se aktiviraju, pa nosite kapu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao: Mislite da ste napravili ste dobru poslovnu procenu, ali je potrebno da dokažete svoju profesionalnost. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, ne opterećujte se komentarima. Zaoštrena poslovna klima deluje podsticajno. Ko u prošlosti nije pravio greške, nema razloga da se boji, ko jeste biće na proveri svega što je organizovao i ugovarao.

Ljubav: Slobodna Vodolija iz okruženja je luda za vama. Prihvatite flert ako ste slobodni, jer se plaši da vam direktno priđe. Vrlo je stidljiva u odlučujućim situacijama. Ne junačite se dok je merkur u hodu unazad, u polju vašeg partnerstva.

Zdravlje: Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao: Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije kojima raspolažete nisu garancija uspeha, imate dobru intuiciju. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu.

Ljubav: Strelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka i slatka.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom ili želucem. Blaga mučnina je samo posledica. Prekontrolišite vid.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, saradnici od vas očekuju da budete iznad proseka. Imponuje vam što okolina ima poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi su garancija za dugoročniji uspeh. Postoje situacije koje ne zavise od vaše volje, posebno tokom naredne nedelje, kada su mogući problemi u komunikaciji.

Ljubav: Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan je prolazno rešenje, a nudi mnogo topline i seksualne energije. Zauzeti Rakovi avanturističkim pristupom mogu da ugroze postojeće veze. Zdravlje: Mogućnost povreda zbog nepažnje i brzopletih poteza. Stalno negde jurite, usporite tempo. Oprezno u saobraćaju, posebno pred zoru!

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao: Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da vam neko remeti ili usporava planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da vas neko kritikuje. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite se i nemojte da ulazite u finansijske i imovinske rizike. Ne razmišljajte o hipotekama, ma koliko posao izgledao siguran.

Ljubav: Sjajan period za zaljubljene duše. Bez hleba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće puno strasti i dokaza emocija. Slobodni pripadnici znaka neuspešno obnavljaju staru vezu.

Zdravlje: Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Urinarni trakt izložen čas visokim čas niskim temperaturama može vam zadavati brige.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao: Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa situacijom i izazovom. Opredelite se za ciljeve, koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. S druge strane, vaši saradnici se ponašaju kao da uopšte ne razumeju o čemu se radi. To je tipično kada je vladar znaka u retrogradnom kretanju.

Ljubav: Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete emocije.

Zdravlje: Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća. Moguće je skupljanje tečnosti u organizmu i osećaj težine i nadutosti. Niste se ugojili, ali se više krećite.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao: Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva. Dovoljno ste preduzimljivi, saradnici imaju poverenja u vaše sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili materijalni dobitak. Zanima vas nova poslovna ponuda, koja podrazumeva ljude sa kojima ste već sarađivali.

Ljubav: Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava kriterijume koje ste zadali. Teretite je za vaše neuspehe. Razmišljate o novoj vezi, neki Blizanac je u igri.

Zdravlje: Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno iz okruženja da eliminišete sve što loše utiče na raspoloženje. Osetljiviji ste nego ikada.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao: Dobro opažanje i sjajna koncentracija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost obnavljanja određenih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. Neke stvari moraju da se urade više puta, ali neka vas to ne brine.

Ljubav: Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku emotivne veze ili na nov način pristupaju staroj. Nežnost im je neophodnija nego ikad. Zdravlje: Svi problemi proističu iz glave. Prepolovite dnevnu dozu cigareta, kafe, žestokih pića i nervoze, pa ćete se bolje osećati. Čuvajte se uganuća i povreda zglobova.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao: U skladu sa prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromise, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni polozaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite nečiji uticaj.

Ljubav: Sa partnerom delite intimu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrejani za jednu Lavicu.

Zdravlje: Problemi sa srcem posledica su napetosti na poslu i nerviranja. Pošto ste u sjajnom periodu, čuvajte zdravlje.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao: Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na svakoj strani. Važno je da obnovite poslovne kontakte koji su nesmotreno ili nenamerno prekinuti, kao i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici, budite pažljiviji sa ulaganjem novca.

Ljubav: Lav, Ovan ili Strelac, pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Predložite odlazak na put koji će vezu učiniti zanimljivijom.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom, ali izbeći ćete ih dobrom prevencijom.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao: Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje vas faza stagnacije i dodatne obaveze. Vodite računa o odnosu sa nadređenima i o komunikaciji. Sve je moguće korigovati u skladu sa motivima i uslovima. Tražite nečiju intervenciju u rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Razmotrite ponovo poduhvate koje ste prethodno odbacili. Šanse postoje tamo gde je najmanje očigledno.

Ljubav: Sa Ribama, Rakovima i Strelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negde daleko.

Zdravlje: Ako ne budete vodili računa o ishrani, imaćete problema. Žlezde sa unutrašnjim lučenjem zahtevaju umerenost.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao: Stalo Vam je da ostvarite nove kontakte i ciljeve u pregovorima. Želite da ostavite dobar utisak. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise rezultati. Definišite zajedničke interese i istaknite profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procenu i uspešno planiranje, budite fleksibilni po pitanju rokova.

Ljubav: Veza u kojoj se nalazite je površna. Ne ispunjava vaše sanjalačke težnje. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno i dokaže ljubav.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima, u vidu peska ili kamenja. Utoplite se i sprečite pojavu bakterija u mokraći. Uzimajte više tečnosti. Krvni pritisak raste, a srce je podložno promenama ritma.

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR