Kako da izgledate mršavije

0
1706
Foto: Guliver/Getty/Thinkstock
Foto: Guliver/Getty/Thinkstock
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dok ne uspete da skinete višak kilograma, evo kako ga možete sakriti pravim izborom odeće.

Verovatno ste to čuli već više puta – tamnije boje čine da izgledate mršavije. To, naravno, ne znači da treba uvek da nosite crno, već da bi trebalo da izbegavate odeću bele boje. Svetlije boje vas vizuelno proširuju, ali nemojte ih se odreći, ako ih volite, već strategijski sakrijte nedostatke. Ako, na primer, imate „spojlere“, nosite bluzu koja je u tom delu tamnija. Takođe, možete nositi bluze sa malim dekolteom, kako bi akcenat bio na grudima, a ne na stomaku.

Ako je višak kilograma najvidljiviji na zadnjici, birajte tamnije pantalone i suknje do kolena, kao i one koje imaju vertikalne pruge. Trebalo bi da izbegavate pantalone sa velikim džepovima i printovima na zadnjici, osim ukoliko ne želite dodatno da je istaknete.

Većina ljudi koji imaju višak kilograma pogrešno misle da će to sakriti ako obuku „šljampavu“ odeću. Zapravo, ovi odevni komadi ne sakrivaju baš ništa, već čine da izgledate još krupnije. Izuzetno je važno da kupujete garderobu u vašoj veličini, nikako previše usku, niti ovu šljampavu.

Odgovarajuća jakna može da vam pomogne da izgledate mršavije i više, nego što zaista jeste. Najbolje je da odaberete jaknu tamnije boje, jer će struk tako delovati uže, a „zamaskiraćete“ i stomačić.

Da biste sakrili višak kilograma, nije važno samo kako ćete se obući. Ispravite leđa i hodajte pravilno – tako ćete izgledati vitkije, a svakako ćete se i lepše osećati, što je mnogo važnije.

Izvor:Mondo.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR