Pogledajte za koga je navijao Tito – za Zvezdu ili Partizan!

0
742
NextWEB hosting
NextWEB hosting

– Deda je, šokiraće vas, navijao za Partizan, a ne za Dinamo, Osijek ili Hajduk, kako mnogi misle. Voleo je fudbal, a najviše se divio crno-belima – kaže unuk druga Tita Joška Broz.

Nikad dosta vesti o doživotnom predsedniku SFRJ Josipu Brozu, a misterija koja je non-stop kružila oko lika i dela maršala jeste za koga je drug Stari navijao.

Prema podacima do kojih je došao Telegraf, Tito je navijao za Partizan i navodno je baš zbog toga štafete za Dan mladosti primao u loži stadiona JNA!

Ovu misteriju za naš portal razotkriva Titov unuk Josip Joška Broz, koji tvrdi da je “voljeni maršal” navijao za crno-bele!

 

– Deda je, šokiraće vas, navijao za Partizan, a ne za Dinamo, Osijek ili Hajduk, kako mnogi misle. Voleo je fudbal, a najviše se divio crno-belima – kaže nam Joška.

Titov unuk nam ove tvrdnje potvrđuje prepričavanjem anegdote s Tare 1979. godine.

 

– Te godine Broz je imao sastanak na Tari s rukovodstvom SUP-a. Čim je saznao da su tu i fudbaleri Partizana organizovan je sastanak, na kojem su mu ljudi iz kluba poklonili poklone, a on je tada izjavio: “Svi kažu da ja navijam za Hajduk, a ja navijam za Partizan” – kaže maršalov unuk.

Međutim, Joška Broz nije mogao da nam potvrdi čuvenu legendu da je Tito baš iz ljubavi prema Partizanu štafetu primao iz lože stadiona JNA.

Telegraf

 

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR