Nedeljni horoskop od 8. do 15. februara

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Šta vam zvezde donose u narednoj nedelji?

OVAN

 

Ona: Kombinacija Marsa i Venere donosi vam turbulentnu nedelju u kojoj ćete razotkriti razne tajne. Ako ste slobodni, očekuju vas intrigantni susreti. Možete lako da se zaljubite. Na poslu ulazite u stabilniji period. Prijatelji će vam dati odlične savete.

On: Planete u polju tajni odgovorne su za većinu neobičnih situacija u kojima ćete se naći narednih dana. Emotivno ste nestablni, a nemate dovoljno energije. Strpite se pogrešnih odluka i ljubavnih avantura koje mogu emotivno da vas povrede.

 

BIK

 

Ona: Venera u jedanaestom polju može da vam donese iskrena prijateljstva. Takođe, imćete podršku najbližih prilikom ostvarivanja ličnih snova i ambicija. Ako ste slobodni, brkaćete ljubav i prijateljstvo. Očekuje vas stabilnija finansijska situacija.

On: Posebna pozciija Venere donosi vam zanimljive susrete i druženja. Iskoritite nedelju za susrete sa osobama koje su vam drage. Riba će vam ponuditi poslovnu saradnju. Prija vam društvo vodenih znakova.

 

BLIZANCI

 

Ona: Gužva u desteom polju testira vaše strpljenje na poslu. Imaćete nesporazume sa vodenim znacima, ali ćete biti izdržjiviji jer Merkur ide napred. Vama ljubav trenutno nije prioritet. Ukazće vam se prilika za putovanje.

On: Stabilnija poziacija Merkur učiniće da vam mnoge stvari deluju jasnije. Imate otežanu poslovnu situaciju i sve druge oblasti vašeg života trpe zbog toga. Međutim, dobar je period da dokažete svoje potencijale.

 

 

RAK

 

Ona: Uz plaete u Ribama treba da se posvetite učenju nečega što vam je bitno za budućnost na poslu. Možete lako da isplanirate putovanje, kako sa partnerom, tako i samostalno. Vama je sada više nego ikada potrebno da promenite ambijent.

On: Venera u devetom polju donosi vam daleke ljubavi i romanse na putovanjima. Idealan je momenat da promenite mesto boravka ili čak življenja. Sunce u Vodoliji može da vam donese nasledstvo. Sledi vam poboljšanje komunikacije sa okolinom.

 

 

LAV

 

Ona: Planete u osmom polju čine da razmišljate o većem novcu ili nasledstvu. Mnogi Lavovi prisutni su u javnosti iako imaju znatno manje energije nego inače. Iako ste popularni zantno ste ranjiviji nego što delujete. Može da vam se dogodi neobična ljubav.

On: Naglašeno osmo polje doprinosi da radite na tome da dođete do većeg novca. To može biti vest o nasledstvu ili sponzorstvu. U dobroj ste poziciji da nametnete sebe i svoje ideje drugim ljudima. Imate više prilika za ljubav ali vas privlače neobične ženske osobe.

 

 

DEVICA

 

Ona: Povoljnija pozicija Merkura ukazuje na stabilniju situaciju na poslu. Saturn utiče da je vreme da razjasnite neke prodične situacije iz prošlosti. Puno sedmo polje donosi vam turbulentnu situaciju u ljubavi. Možete lako da se zaljubite ali isto tako i lako da se razočarate.

On: Mars u sedmom polju unosi vam nervozu u svakodnevne odnose sa ljudima. Zbog toga ste često neraspsoloženi i nespremni za bilo kakve kritike. Ovo je nedelja koja je povoljna za posao ali i razotrivanje pravih istina o ljudima koji su vam dragi.

 

 

VAGA

 

Ona: Venera u šestom polju može itekako kreativno da se iskoristi na poslu. To ujedno povlači sa sobom i otkivanje tajni koje imate na radnom mesto i to u vezi saradnika. Radite više stvari istovremeno i to vam prija. Preko posla ćete upoznati zanimljivog muškrca.

On: Venera u Ribama donosi vam brojne poslovne mogućnosti, pa čak i prekovremeni rad. Imaćete priliku da radite nešto kreativno. Posvetite se popravljanju loših životnih navika. Na poslu može lako da vam se dogodi romansa sa kolegom.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ona: Planete u petom polju nagoveštavaju da vam se mnogo toga događa u ljubavi. Škoprije razmišljaju sada o proširenju porodice ili su u sebi probudile romantični duh. Imaćete zanimljive susret na mestu javnog tipa. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav.

On: Peto polje izraženo zaslužno je za to što se osećate poletni u ljubavi. Jedna osoba će uspeti u vama da probudi strast i maštanje. Veoma ste romantični i zaneseni kada su osećanja u pitanju. Imaćete manej porodične nesporazume.

 

STRELAC

 

Ona: Saturn u vašem znaku doneo vam je osećaj da je potrebno mnogo truda i ulaganja kako biste ostvarili ono što želite Planete u četvrtom polju donose vam komplikacije u porodici ili oko mesta življenja. Odlična je nedelja za potpisivanje ugovora.

On: Strpljenje i vreme je nešto što vam je potrebno u narednim mesecima. Potrebno je da budete staloženi da biste ostvarili ono što planirate. Saturn vam neće dozvoliti lake pobede, ali nećete ni izgubiti ono što je potrebno da ostane u važem životu.

 

 

JARAC

 

Ona: Ulazak planeta u prvo polje donosi vam napredak na ličnom planu. Bićete koncentrisani na sebe i svoje potrebe, a mnogima ćete delovati nedostižno. Ovo je izuzetna prilika da pokažete drugima koliko ste vredni i za šta ste sve sposobni. Reklo bi se da će u narednim danima svi vaši potencijali doći do izražaja. Ovo je period neverovatnih poslovnih mogućnosti, ali i ljubavnih avantura.

On: Pozitivan uticaj planeta iz prvog polja doprinosi da vaše najbolje osobine dođu do izražaja. Zbog toga ćete ostavljati veoma poseban i snažan utisak na osobe koje budete sretali. Omiljeni ste u svakom društvu, a veliki broj ženskih osoba priželjkuje da ih izvedete na sastanak. Na poslu može da očekujete napredak, a finansijski ne treba da budete rizični.

 

 

VODOLIJA

 

Ona: Planete u dvanaestom polju doprinose da vaši skriveni strahovi isplivaju na površinu. Tajnoviti ste i ne želite drugima da govorite kako se osećate. Ovo će prouzrokovati razne promene raspoloženja i unutrašnje borbe koje mogu da vas navedeu na pogrešne odluke. Ako imate mogućnosti, trebalo bi da otputujete jer će vam daleko bolje biti na mestu dalje od kuće.

On: Naglašeno polje tajni ukazuje da prolazite kroz sprecifičan unutrašnji proces promena koji uslovljava česte promene raspoloženja. Povremeno možete da očekujete gbuitak samopouzdanja, kao i povlačenje u sebe.  Nije poželjno da donosite ishitrene odluke već se posvetite sebi. Ne bi bilo loše da čitate knjige ili se priključite nekoj organizaciji u kojoj biste se osećali potpuno.  Nije najbolji period za početak nove emotivne veze.

 

 

RIBE

 

Ona: Izraženo jedanaesto polje donosi period iskrenih prijateljstava. Čak i ljubav u ovom period ima ponajviše veze sa prijateljskom osnovom. Veoma vam je važno da u svom partneru imate prijatelja. Ako ste slobodni, možete lako da mešate ljubav i prijateljstvo. Ostvarićete nova poznanstva koja mogu da prerastu u lepa druženja. Nemojte da dozvolite da vas neko nagovori na pogrešnu finansijsku odluku koja može da vam donese gubitke.

On: Mnogi pripadnici vašeg znaka spoznaće u narednim danima ko su im iskreni prijatelji. Neptun ukazuje da ste veoma kreativni i inspirativni za ljude koje srećete, zbog čega ćete im biti dodatno privlačni. Vaša prijateljica verovatno mašta da od vašeg odnosa bude nešto više. Neke Ribe će se sada trenutno zadovoljavati samo sa prijateljskim odnosom. Možete lako da se odlučite na putovanje sa prijateljima.

Autor: Jelena Orlić

Izvor:pressonline.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR