KALUĐERICA: Autobus pun putnika bez kontrole jurio nizbrdo ulicom Kralja Petra

0
Zglobni autobus na liniji 302
Zglobni autobus na liniji 302

NextWEB hosting

Autobusu na liniji 309 otkazale kočnice, vozilo izletelo sa puta, u punoj brzini jurilo nizbrdicom pored škole. Samo prisebnošću vozača sprečena veća tragedija.

NextWEB hosting

NET BUS autoprevoznik

Ilustracija | Foto: Nenad Mihajlović

Danas oko 15 sati izbegnuta je tragedija većih razmera kada su autobusu gradskog prevoza u Beogradu, na liniji 309, u Kaluđerici otkazale kočnice.

Nezgoda se dogodila na raskrsnici Kralja Petra i vojvode Stepe Stepanovića.

Kako je za “Alo!” izjavio jedan od putnika, autobus je bio pun dece koja su se vraćala iz škole, ali i ostalih putnika, kada su mu otkazale kočnice.
Vozilo je  izletelo s puta u drugu ulicu, a vozač je pokušavajući da zaustavi autobus pokušavao da ga, uz ograde kuća, nekako uspori. Autobus je potom izleteo na nizbrdicu od oko dva tri kilometa i projurio pored osnovne škole.

Za to vreme putnici su vrištali, dok je jedna žena pala u nesvest od stresa. Samo pukom srećom nije bilo teže povređenih.

Za alo.rs. potvrđeno je u GSP-u da se danas dogodio ovaj incident, ali navode da će saobraćajna policija tokom uviđaja utvrditi da li su na vozilu otkazale kočnice, ili je vozač izgubio kontolu usled drugih okolnosti.

Izvor:ALO.RS

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.