Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra 2015. godine

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Tokom ovog perioda očekuju vas velike promene na finasijskom planu. Iako vam ovih dana probleme zadaju iznenadni troškovi, a možda i novčane kazne, vaše stanje na računu će se uprkos svemu stabilizovati, a uskoro i popraviti. Ukoliko imate privatnu firmu mogući su problemi oko naplate novca od klijenata. Kontakti sa inostranstvom ne donose očekivane rezultate. Strpite se i usmerite pažnju na tekuće probleme.

Ljubav – Fizička razdovojenost od partnera mogla bi da produbi emotivnu napetost u vezi, zato se potrudite da smirite situaciju i da ne dolivate ulje na vatru. U suporotnom, mogući problemi.

Zdravlje – Pojačana nervoza donosi nesanicu i stomačne tegobe.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Aktuelna dešavanja na poslu ove nedeljne doneće vam brige i finansijske probleme, zbog konjunkcije Venere, vašeg vladara i Marsa. Izvesne nesuglasice sa poslovnim partnerima i kolegama, pojačaće nervozu. Odnos sa pretpostavljenim nije najbolji pa izbegavajte bilo kakave rasprave. Dodatna zarada moguća je preko osoba sa kojima ste ranije sarađivali.

Ljubav – Vodite računa da se ne posvađate sa partnerom, zbog sitnica ili želje za dokazivanjem ko je u pravu. Tokom ovog perioda ste vrlo osetljivi, gotovo „na ivici eksplozije“. Obuzdajte negativne emocije.

Zdravlje – Čuvajte se prehlada i upala.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Situacija na poslu prilično je nestabilna. Možda trenutno niste raspoloženi za preteranu aktivnost, ali okolnosti će vas naterati da budete ambiciozniji i marljiviji. Novac koji očekujete konačno bi trebalo da stigne. Ukoliko imate privatnu firmu i planirate da proširite poslove u inostranstvu, sada je pravo vreme za uspostavljanje novih kontakata.

Ljubav – Ako ste u nedoumici da li da date drugu šansu nekoj staroj ljubavi, nema razloga za dvoumljenje. Tokom ovog perioda lako ćete raspaliti stare strasti i emocije. Izbegavajte tajne veze.

Zdravlje – Moguća pojačana nervoza zbog poslovnih pritisaka. Čuvajte se prehlada.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Vredni ste i pokušavate da brojne poslovne obaveze uskladite na najbolji mogući način. Trudite se da ostavite dobar utisak na pretpostavljene ne bi li se ponovo vratili na raniju, dobro kotiranu poziciju. Realno postavljate ciljeve u skladu sa mogućnostima. Period je izuzetno povoljan za poslovna putovanja. Mogući uspešni kontakti i dogovori sa inostranim partnerima.

Ljubav – Često ste razdvojeni od partnera zbog njegovih poslovnih aktivnosti i to sve teže podnosite. Nedostaje vam pažnja i razumevanje. Nervozni ste, stalno vam nešto nije po volji. Ipak, bolje bi bilo da izbegavate svađe.

Zdravlje – Zbog pojačane nervoze, mogući su problemi sa nesanicom.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ukoliko ste nezaposleni, moraćete da još malo pričekate na posao. U međuvremenu, posavetujte se sa prijateljima i poznanicima o novim mogućnostima. Željni ste promena, spremni da zbog posla promenite i mesto boravka, ako je neophodno. Oni koji rade mogu da se suoče sa novčanim problemima. Ne pozajmljujte novac prijateljima i kolegama dok su Mars i Venera u kojunkiciji u trećem polju.

Ljubav – Niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom i razvojem odnosa sa partnerom. Iz nekog, samo vama znanog razloga, osećate se pomalo usamljeno i izolovano. Budite strpljivi.

Zdravlje – Napetost i nervoza su i dalje pristuni. Pripazite na pritisak.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Uz bolju organizaciju, uspećete da sve poslove završite na vreme. Tokom ovog perioda, vaše ambicije biće naglašene, a mogući su i neki novi dogovori vezani za poslove u inostranstvu. Ukoliko postoje ograničenja zbog porodičnih obaveza, potrudite se da nađete način da uklopite privatne i poslovne želje. Ako trenutno nemate posao, bilo bi dobro da pomoć zatražite od kolega iz bivših firmi.

Ljubav – Na ljubavnom planu sve se odvija onako kako želite. Ako ste sami, a već duže vreme vam se neko „mota po glavi“, sada je pravo vreme za uspostavljanje dobrih odnosa ili obnavljanje starih strasti.

Zdravlje – Moguć pad imuniteta i problmei sa disajnim putevima.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – I dalje ste nezadovoljni jer ne ostvarujete prihod kakav ste očekivali. Teško izlazite na kraj sa ograničenim finansijama i više ne znate šta da radite, ni kome da se obratite za pomoć. Želeli biste da nešto promenite, ali trenutna situacija vam ne uliva preveliku nadu. Naoružajte se strpljenjem, napetost će potrajati duže, a na to ukazuje tranzit Marsa i Venere kroz vaš znak.

Ljubav – Niste zadovoljni. Možda ste fizički udaljeni od partnera pa neka bliskost sada nije moguća. Novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva moglo bi da vas pokrene iz letargije. Izbegavajte svađe zbog sitnica.

Zdravlje – Mogući hormonski problemi usled stresa. Obuzdajte ljutnju.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Moguće su manje poteškoće pravne prirode. Ako ste planirali poslovni put, moraćate ga da odložite. Pribavite sve neophodne dokumente na vreme kako kasnije ne biste imali probleme. Tokom ovog perioda budite oprezniji sa novim ulaganjima. Izbegavajte veće troškove, čuvajte razune. Ukoliko imate neke honorarne poslove možete da očekujete isplatu tek narednog meseca.

Ljubav – Ako ste sami, uživaćete u druženju sa starim partnerima ili osobama koje poznajete od ranije. Pazite samo da ponovo ne zaljubite u nekoga zbog koga ste patili. Potrudite se da sačuvate prijateljske odnose.

Zdravlje – Čuvajte se povreda ekstremiteta.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Posao obavljate rutinski. Vodite računa da ne nepravite neku grešku zbog nepažnje. Izbegavajte svađe i rasprave sa kolegama, čak i u situacijama kada znate da ste u pravu. Ako ne možete da se dogovorite, potražite pomoć šefa. Tokom ovog perioda imaćete više obaveza nego obično, zbog odsustva kolega. I dalje će vas mučiti finansijski problemi.

Ljubav – Odnosi sa partnerom i nisu tako loši kao što mislite, ali biće sigurno bolji krajem nedelje. Uspećete da razbuktate stare strasti što će doprineti uspostavljanju boljeg odnosa u vezi ili braku.

Zdravlje – Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem i povišenom temperaturom, potražite pomoć specijaliste.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Muče vas finansijski problemi. Zbog povećanih troškova nervozniji ste nego inače. Ipak, nema razloga za preteranu brigu. Mars i Venera u polju karijere nagoveštavaju dobre prilike za sklapanje novih ugovora koji vam mogu doneti povećanje profita. Obratite pažnju na komunikaciju, ne ulećite u sukobe sa kolegama. Ako vas neko ugrožava, potrudite se da na razuman način rešite problem.

Ljubav – Ako ste u dugoj vezi ili braku, spremite se za „konačni obračun“ i rešavanje problema. Vreme je da iskreno porazgovarate o svom odnosu i odlučite šta dalje. Ukoliko ste sami, moguće novo poznanstvo, a možda i nova ljubav.

Zdravlje – Proverite stanje bubrega. Unosite više tečnosti.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Potrudite se da uspostavite dobre odnose sa kolegama, čak i kada nemate iste stavove. Dozvolite drugima da rade na svoj način. Povedite računa o troškovima. Ukoliko ste upali u neprilike zbog neisplaćenog novca ili neispunjenog obećanja, izbegavajte svađe. Potrudite se da problem rešite na miran način, a ubuduće budite oprezniji prilikom sklapanja ugovora. Ne pozajmljujte novac, pazite da vas neko ne prevari.

Ljubav – Slobodni mogu očekivati udvaranje dve osobe, jedne koju poznaju od ranije i druge koju poznaju preko posla. Dobro razmislite kom ćete se carstvu prikloniti.

Zdravlje – Mogući su bolovi u stomaku zbog lošeg varenja i psihičke napetosti.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova sa inostranim partnerima. Dobro proučite sve stavke ugovora, kako se kasnije ne biste kajali. Nepovoljna finansijska situacija mogla bi naruši dosadašnju saradnju. Moguća su kraća poslovna putovanja. Ukoliko imate neke pravne probleme, krajnje je vreme da to počnete da rešavate.

Ljubav – Odnosi sa partnerom nisu najbolji, ali ne i toliko nepovoljni da biste bili nezadovoljni. Trenutna finansijska situacija bitno utiče na vaše odnose i dosta vas ograničava. Ako ste slobodni, period je povoljan za novu vezu.

Zdravlje – Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom mogu biti pojačani.

Izvor:novosti.rs Astrolog Mihailo Čukić * 063/359-260

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR