NEDELJNI HOROSKOP: Od 20. decembra do 26. decembra

0
Mesečni horoskop za novembar

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Imate mnogo planova, ali rezultati su više nego mršavi. Osećate se sputano, ništa vam ne ide onako kako biste želeli. Opozicija Meseca u Ovnu sa Marsom u Vagi čini vas razdražljivijim nego inače, pa su mogući sukobi na poslu, naročito sa kolegenicama. Bilo bi dobro da se malo strpite i sačekate bolje zvezdane konstelacije. Ne ljutite se zbog sitnica.

Ljubav – Partner očigledno ne ispunjava vaša očekivanja, ni ono o čemu ste maštali na početku veze. Voleli biste da vam na romantičan način pokaže i dokaže koliko vas voli.

Zdravlje – Mogući su problemi sa bubrezima. Utopljavajte se i uzimajte više tečnosti.

 

BIK (21.4.21.5)

 

Posao – Vaša potreba za dominacijom u poslovnom okruženju mogla bi da naruši vaše odnose sa saradnicima koji misle drugačije. Venera, vladar vašeg znaka je u Škorpiji, i podstiče vas da grabite što više. Ove nedelje je u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa se potrudite da to iskoristite kako biste preispitali svoje postupke i prevazišli svoje mane. Sa tim promenama dolaze i nove mogućnosti.

Ljubav – Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to stanje čini vezu zanimljivom, na kratke staze. Ako ste sami, više izlazite.

Zdravlje – Moguće glavobolje zbog problem asa sinusima, pa je poželjno nositi kapu.

BLIZANCI (22.5.21.6)

Posao – Ukoliko želite da ostvarite poslovne kontakte sa inostranstvom, sada je prava prilika za to. Uskoro počinjete da planirate putovanje, a predstoji vam i napredak na poslu. Tokom ovog perioda, imaćete mnogo novih planova i drugačiji pristup starim problemima zbog kvadrata Merkura i Marsa. Ovaj aspekt mogao bi da vam donese i konfuziju i pogrešne procene. Odmorite se i prestanite da maštate.

Ljubav – Osoba sa posla je zainteresovana za vas, ali kao da postoji neki nevidljivi zid mežu vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da vam direktno priđe.

Zdravlje – Pojačana nervoza, mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

RAK (22.6.22.7)

Posao – Odličan period za sve poslove vezane za komunikaciju, pregovore i dogovore. Merkur u sedmom polju ukazuje i na nove poslovne partnere. Ipak, imajte u vidu da je opterećen lošim aspektima, što bi moglo da ugrozi poslove koji ne mogu da se ugovore na „prvu loptu“. Pazite da nešto nesmotreno ne izjavite pred širim skupom kolega, neko bi to mogao da zloupotrebi.

Ljubav – Ako ste sami, potražite partnera u znaku Ovna, ili nekog drugog vatrenog znaka jer će vam njihovo društvo najviše prijati. Ipak, ne očekujte previše. Period koji nastupa pogodan je isključivo za prolazne veze.

Zdravlje – Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Izbegavajte sukobe sa autoritetima, bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj lestvici. Budite strpljiviji, jer jedino na taj način možete da prebrodite ovaj krizni period bez posledica. U komunikaciji sa kolegama budite oprezniji, pazite šta pričate. Neka mlađa osoba širi negativne priče o vama. Jupiter u vašem drugom polju usporava kretanje, smanjite troškove.

Ljubav – Činite sve što je moguće da bi veza opstala, ali pitanje da li ćete uspeti u tome. Teški aspekti na ljubavnom planu na ukazuju na povoljan ishod.

Zdravlje – Stalno negde jurite, pa je poželjno da usporite tempo.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Trudite se da sve obaveze završite na vreme i ne opterećujete se previše lošim vestima. Nema razloga za brigu jer dokle god je Jupiter u vašem znaku, situacija će za vas biti bolja od očekivanog. S druge strane, kvadrat Merkura i Marsa upozorava vas da trenutno nije dobar period za radikalne promene. Strpite se i uživajte u svakodnevnim aktivnostima.

Ljubav – Sjajan period za najzaljubljenije duše, nagoveštava dobar aspekt Venere sa Merkurom i Jupiterom. Tokom ovog perioda upoznaćete mnogo novih lica, biće puno strasti i dokazivanja ljubavi, obnove starih i stvaranje novih komplikovanih veza.

Zdravlje – Čuvajte se prehlade.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Koristite kratak predah da se odmorite i mentalno pobegnete od poslovnih obaveza. Sakupljate snagu za nove projekte, kako biste iskoristili poslovne prilike koje vam stvara povoljan aspekt Venere, vaše vladajuće planete. Ipak, imajte na umu da će poslovi tokom ovog perioda ići malo usporenije, po principu dva koraka napred, jedan nazad.

Ljubav – Partner vam je dovoljan, kako za razmenu lepih emocija, tako i za svađe. Još ako uspete da ga odvojite od ostalih „zanimacija“ i sačuvate samo za sebe, znači da ste uspeli.

Zdravlje – Zdravstvena situacija je uglavnom dobra. Smanjite upotrebu soli.

ŠKORPIJA (23.10.22.11)

Posao – Ko da ovih dana misli o poslu, kad je Venera u vašem znaku, pa se stalno nameštaju dešavanja po kafanama i susreti sa dragim ljudima. Posao tu samo smeta. Ne brinite, sve će nekako doći na svoje, biće i para, samo je pitanje koliko. Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora.

Ljubav – Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava sve vaše kriterijume, koji su zbog pomenute Venere trenutno neopravdano visoki. Razmišljate o novoj vezi.

Zdravlje – Psihička ravnoteža je blago uzdrmana. Čuvajte se povreda.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Stvari se ne odvijaju onom brzinom kojom biste želeli, zbog Satrurna u vašem znaku. Uzgred ni vaš vladar nije sjajno postavljen, pa je bolje da se smirite i štedite snagu za vreme kad situacija bude povoljnija. Iskoristite vreme za sticanje novih znanja i veština.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku tajne veze, ili na nov način pristupaju staroj. Oprez u emotivnim pitanjima je neophodan. Potrudite se da udovoljite partnerovim željama.

Zdravlje – Izbegavajte cigarete, kafu i alkohol i biće vam bolje.

JARAC (22.12.20.1)

Posao – Situacija na poslu obećava unapređenje i finansijski dobitak. Sve je u znaku inovacija i promena. Merkur u prvom polju ukazuje na to da se poslovne aktivnosti smenjuju kao na traci. Fokusirajte sa ono što tačno želite da se ne biste previše rasplinuli. I sami znate da se dobri i loši ciklusi stalno smenjuju. Čuvajte ono što vam je dragoceno.

Ljubav – Nervoza u partnerskim odnosima je naglašena. Muški pripadnici znaka biće na velikom iskušenju zbog neke tamnokose dame, a ženama predstoji flert na poslu.

Zdravlje – Mogući problemi sa srcem i pulsom zbog preteranog nerviranja.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Puni ste energije i sve obaveze izvršavate na vreme. Venera u polju karijere donosi mnogo novih prilika, ali bez velikih rezultata. Sve će se odvijati u stilu: tresla se gora rodio se miš. Očigledno, nije još vaše vreme, zato pazite da se ne zaletite. Strpite se, usavršavajte se, učite od iskusnijih, gradite dobre odnose sa kolegama. Verujte u sebe i svoju izuzetnost.

Ljubav – Ukoliko ste u dužoj vezi, sada je pravo vreme da produbite odnose. Predložite partneru odlazak na put kako biste vaš odnos učinili zanimljivijim. Ukoliko ste slobodni, moguć flert na radnom mestu.

Zdravlje – Kod starijih pripadnika znaka mogući reaumatski bolovi.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Poslovna situacija je pod kontrolom, a podrška dolazi od osoba iz daleka. Ipak, ne očekujte previše jer je vaš vladar, Jupiter, trenutno u suprtnom znaku, pa mnogo toga može da krene naopako. Finansijska situacija je stabilna, pa nema razloga za brigu.

Ljubav – Stabilnost u vezi je već duže vreme narušena. Vreme je da preispitate odnos sa partnerom i rešite šta dalje. Slobodne pripadnike znaka očekuje avantura.

Zdravlje – Pazite na ishranu, budite umereni u svemu.

Izvor: novosti.rs

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR