Teška saobraćajna nesreća kod Malog Požarevca, dvoje povređenih na Smederevskom putu

0
1090
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Jedna osoba je poginula, a četiri su teže povređene, od kojih dvoje dece, u sudaru automobila kod Malog Požarevca

Kako saznaju „Novosti“, došlo je do sudara automobila marke „Mazda“, kojim je upravljao G. L. i „golf“, kojim je upravljao D. R.Od zadobijenih povreda putnik iz „mazde“ D. V. je preminuo na licu mesta, dok su četiri osobe iz „mazde“ težepovređena, od kojih dvoje dece.

Izvor: novosti.rs

BEOGRAD – Tokom noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno osam osoba, a nije bilo poginulih.

Hitna pomoć je intervenisala 120 puta od čega 22 puta na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nešto iza ponoći Hitna pomoć je intervenisana u Dečanskoj ulici kda je mlađa muška osoba od 22 godina zadobila povrede ubodom nožem.

Tokom noći bilo je dosta građana u alkoholisanom stanju i  šlogova a pomoć Hitne pomoći su tražili  srčani bolesnici i  građani koji pate od hipertenzije.

Sinoć 19 sati i 30 minuta u saobraćajnoj nesreći u Šangajskoj ulici povređena je jedna osoba i prevezna u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi u 19 sati i 40 minuta na skretanju za Smederevski put dve osobe su povređene i prevezene u Urgentni centar.

U 22 sata i 9 minuta u ulici Dimitrije Tucovića povređene su tri osobe koje su zbrinute na licu mesta.

U 22 sata i 14 minuta jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći u ulici Samjuela Beketa i prevezena u Urgentni centar.

Nešto iza ponoći na Batajničkom putu dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj niko nije povređen, a u tri sata i 53 minuta u nesreći na kilometar od centra Umke povređena je jedna osoba i prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

Juče tokom dana u saobraćajnoj nesreći na uključenju za Obrenovački put poginuo je jedan pešak.

Hitna pomoć je intervenisala 112 puta od kojih 21 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nesreće.

Izvor:Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR