ВИНЧА: Школа са највише ђака првака у Србији обележила свој дан (ФОТО)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Највећа школа у Србији Основна школа „Никола Тесла“, у Винчи данас је уз богат културно-уметнички програм свечано обележила Дан школе.

Програм је отворен наступом хора уз химну школе, након чега се обратио директор школе Драгољуб Гачић.

Испред руководства градске општине Гроцка данашњој манифестацији присуствовали су председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине општине Гроцка Владимир Трајковић и чланови већа Живадин Митрић и Зоран Којић.

Члан већа градске општине Гроцка Живадин Митрић задужен за област просвете, образовања, социјалне и дечије заштите и борачко – инвалидска права,у име локалне самоуправе захвалио се управи школе на досадашњој изванредној сарадњи и пожелео им много успеха у даљем раду. Он је такође истакао посебно задовољство руководства градске општине Гроцка што је коначно решен проблем са школом у Лештанима и ш договорена изградња нове школе у овом насељу.

Присути су уживали у музичком програму ученика школе, а организатори и реализатори овогодишње приредбе су Марина Попађиноски и Ружица Миљковић у сарадњи са наставним колективом ове школе.

гроцка.рс

ФОТОГРАФИЈЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR