NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Председник Симоновић разговарао са директором Бокићем о проблемима са школом у Дражњу

Председник Симоновић разговарао са директором Бокићем о проблемима са школом у Дражњу

0
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић састао се данас са директором Основне школе „Мића Стојковић“ из Умчара Владимиром Бокићем , који се обратио у циљу решавања проблема у подручној школи у Дражњу, која још увек није оспособљена за употребу.

Наиме, у овој школи дошло је до неочекиваног проблема са извођачем радова, па се због неадекватно изведених радовао појавио проблем са влагом.

Извођачи, који нису квалитетно обавили посао, ангажовани су од стране Секретаријата за образовање и дечију заштиту, а по достављању закључка са вештачења о процени штете, биће расписан тендер како би се нашао нови извођач радова и како би после дужег времена радови на обнови школе били квалитетно завршени.

Директор Бокић договорио се са председником Симоновић да нови намештај који је стигао за школу у Дражњу буде складиштен у школи у Умчарима, а када се радови у школи у Дражњу заврше, локалнa самоуправа ће обезбедити и помоћи око транспорта намештаја.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић је истакао да се руководство градске општине Гроцка, у сарадњи са надлежним градским институцијама, залаже да се постојећи проблеми у школи у Дражњу што пре реше, како би деца било омогућено да похађају наставу у овом насељу.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

1 × two =