ПОДНЕТА ПРИЈАВА: Грочанска полиција обратила се јавности поводом уништавања јавне имовине

0
3323
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Поводом три хулиганска догађаја која су се десила у Гроцкој током последњих пар дана и због учесталих питања грађана обратили смо се надлежним иституцијама , како бисмо сазнали које су мере преузете и да ли су починиоци пронађени и  кажњени, у скалду са законом. Контактирали смо одговорно лица у Полицијској станици у Гроцкој где смо добили одговор да је један случај решен и пријава је поднета надлежном тужилаштву, а за један предмет поступак је у току и очекује се позитиван исход.

Што се тиче догађаја у Основној школи „Мића Стојковић“ у Умчарима који је такође безбедоносно интересантан, починилац је идентификован и његови родитељи ће надокнадити штету.

У Основној школи „Иво Лола Рибар“ у Бегаљици дошло је до крађе компјутера и овај случај је разрешен и против починиоца је поднета кривична пријава у редовном поступку.

У Основној школи „ Алекса Шантић“ у Калуђерици било је неколико случајева оштећења школе и сви су расветљени.

Један од одборника током последње седнице Скупштине општине Гроцка предочио је да постоји велики проблем на територији насеља Лештане и Калуђерице где долази до крађе акомулатора. Одговорни у Полицијској станици у Калуђерици рекли су нам да је код њих поднето 25 кривичних пријава са територије Лештана и Калуђерице од чега су против 13 извршилаца поднете пријаве у редовном поступку и да су достављене надлежном тужилаштву.

Полиција ће наставити да извештава о информацијама које занимају грађане.- наводе из Инфо службе општине Гроцка

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR