Председник Симоновић одржао састанак са грађанима Лештана поводом проблема са водоснадбевањем

0
1789
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Због вишедневног проблема са водоснадбевањем виших делова Лештана, грађани су затражили хитан састанак са председником општине, Драгољубом Симоновићем.

Председник Симоновић је јутрос примио преставнике грађана који су изнели сумњу у ефикасност Беогрдског водовода и канализације будући да од тог предузећа у више наврата нису добили конкретан одговор ни на једно питање па самим тим немају информације о решавању проблема са водоснадбевањем. У питању су улице Бранка Ћопића и Петра Живковића где око 300 домаћинстава већ дуже време нема воду.

Председник Симоновић је одмах контактирао генералног директора Београдског водовда и канализације, Драгана Ђорђевића и добио гаранције да су радници предузећа непрекидно 48 сати на терену и иситују мрежу тражећи место квара. Председник Симоновић је понудио испомоћ радика грочанског водовода уколико буде било потребе, како би се квар што пре лоцирао.

О овом проблему је такође писменим путем обавештен и градоначелних Београда, Синиша Мали.

Грађани Лештана су се такође жалили и на предузеће Еко Гроцка због нередовног одношења смећа. Директор Еко Гроцке је изјавио да чишћење ових улица није било могуће због поледице те је одмах ангажована зимска служба. Након чишћења улице од леда у току дана ће бити послати и цистерна са пијаћом водом, као и камион Еко Гроцке да покупи смеће.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR