Linija 354 sa jednim polaskom i nula putnika? Da li je to baš tako? Putnici se svako jutro MEĐUSOBNO PREBROJAVAJU, samo da bi dokazali da NISU NEVIDLJIVI

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nakon što je „Blic“ otkrio da u Beogradu postoji linija sa jednim polaskom i nula putnika, barem prema podacima iz studije Saobraćajnog fakulteta, munjevito su stigle i reakcije putnika. Oni se sada prebrojavaju i čude kako je moguće da ih niko nije video.

Putnici linije 354 (Šumice, Vrčin, Zaklopača, Grocka i Kamendol) oglasili se posle brojanja putnika: „Ne ukidajte liniju, nije tačno da nas nema“

 

Autobus 354, fotografisan juče

Foto: privatna arhiva / Privatna arhivaAutobus 354, fotografisan juče

– Juče sam izbrojao 16 putnika, a jutros 15. Ne znam kako je moguće da je neko uspeo da izbroji nula. Pa, u 6.10 ujutro, teško da je i jedan autobus u Beogradu prazan – kazao nam je putnik iz Zaklopače.

 

Oni svakodnevno jutarnjim polaskom odlaze iz Vrčina i Zaklopače ka Grockoj, čijoj opštini inače i pripadaju i sa kojom im je ta linija direktna veza. Priznaju da se ne guraju i ne tuku za mesto, ali da su nevidljivi – nisu. A to su dokazali i fotografijom.

NOVA MREŽA PRIGRADSKIH LINIJA Ukida se čak 36 relacija, a evo zašto je to važno

Međutim, putnike ne brine to da li ih neko vidi ili ne, već što je nakon brojanja od Saobraćajnog fakulteta stigao i predlog Sekretarijatu za javni prevoz da se linija ukine.

Nadležni će to tek razmatrati.

– Ako ukinu 354, ljudi će morati da presedaju na dve ili tri prigradske linije, a verujte da to nije tako lako kao u gradu – žale se putnici.

blic.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR