NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Predsednik Simonović uručio donaciju Vatrogasnoj stanici Grocka

Predsednik Simonović uručio donaciju Vatrogasnoj stanici Grocka

0
2181
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović održao je sastanak sa komandirom Vatrogasne stanice Grocka Zoranom Živanovićem i predstavnicima Vatrogasne stanice Grocka.

Tim povodom uručena je donacija ovoj državnoj instituciji u vidi neophodne opreme i to: motorna testera, lopate i metle za čišćenje snega i lisičiji pep (sabljasta testera).

Tokom sastanaka predsednik Simonović naglasio  je da je saradnja lokalne smouprave sa Vatrogasnom stanicom Grocka na izuzetnom nivou, pohvalivši njihov efikasan, brz i delotvoran rad, naručito u vanrednim situacijama.

Komandir Vatrogasne stanice Grocka Zoran Živanović zahvalio se opštinskom rukovodstvu na nesebičnoj pomoći, ističu ći da je pomoć u vidu tehničke opreme uvek dobrodošla. On je predsednika opštine upoznao sa problemima  koji otežavaju  njihov rad, a to je nedostatak specijalizovanih vozila i smanjen broj zaposlenih.

Predsednik Simonović rekao je da će se založiti i angažovati kako bi se obezbedilo jedno specijalizovano vozilo i na taj način omogući vatrogascima da hitro reaguju u slučaju požara, dodajući da će se u narednom periodu donirati motorna prskalica za otvorene (šumske) požare.

 

GROCKA.RS

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR