Хуманитарна организација Чаролија Пепељуга 21.века на Ускрс, организује прикупљање донација

0
NextWEB hosting

Саопштење

Хуманитарна организација Чаролија Пепељуга21.века и Пријатељи, поводом Ускршњег празника ,у сарадњи са Банком Хране и компанијом Делезе организује прикупљање донација у објектима Махијевих продавница у Гроцкој, Лештанима и Калуђерици.

Током три дана 7,8 и 9 априла током куповине производа за вашу кућу замолила бих вас да купите

-уље, шећер,пиринач,тестенину, конзервирану храну, супице, разне врсте кекса, слаткиша, млеко, део свакодневне козметике(сапун, шампон,пасту за зубе,пелене…) или оно што сте у могућности

Кутија за донације које купите ће се налазити иза касе на којој је знак Банке Хране, и биће украшена балонима. Делиће се и флајери. Свака друга врста донације у виду онога што сте навикли ( одеће, обуће играчке се не доносе у Махи продавнице већ ћете нас звати телефоном)

Надам се да ћете се одазвати овој акцији и показати да Чаролија не мора да остане на последњем месту у Србији по килађи прикупљених донација као што је био случај прошле две акције.

Донације које се сакупе биће распоређене породицима и појединцима који су силом прилика остали без основних могућности за живот што ћете моћи да испратите на друштвеним форумима.

Захваљујем за Ваше стрпљење и разумевање као и на учешћу у нашој акцији.

Живите дуго и успешно жели ваша Пепељуга21.века

   

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

one + 1 =