Штаб за ванредне ситуације ГО Гроцка: У наредних три дана очекују нас обилније падавине

0
NextWEB hosting

Штаб за ванредне ситуације градске општине Гроцка обавештава грађане да се на основу упозорења Републичког хидрометеролошког завода од уторка 18.04. до петка 21.04.2017. године очекују локално обилније падавине. У Београду и околини обилнија киша, очекује се наручито у среду , са количином од 20 до 30 мм за 24 часа, што може проузроковати појаву бујичних поплава на територији наше општине.

Сходно томе, Штаб за ванредне ситуације градске општине Гроцка, на основу упуства Сектора за ванредне ситуације у Београду, преузело је оперативне мере и активности. Обавештене су надлежне комуналне службе, институције и субјекти који су оспособљени за реаговање у оваквим ситуацијама, јер ће вероватно бити потребе за њиховим ангажовањем.

Такође, организована су дежурства у Месним заједницама које су потенцијално најугроженије, тако да предузећа са механизацијом могу брзо реаговати у случају потребе.

Грађани се за све информације могу обратити на следеће контакт телефоне: 011/8501507 ( ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка) и 0668063233.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

20 − 6 =