NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Девојке од Калуђерице до Живковца, пријавите се за избор ,,Мис 50.-тих Грочанских...

Девојке од Калуђерице до Живковца, пријавите се за избор ,,Мис 50.-тих Грочанских свечаности“: Од данас пријаве, ово су услови

0
4560
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У оквиру овогодишњих јубиларних 50. Грочанских свечаности, по први пут Организациони одбор организује манифестацију „Избор за мис Грочанских свечаности“, који ће се одржати 28. Јула у Грочанској чаршији са почетком у 20 часова.

Позивамо све заинтересоване девојке са територије општине Гроцка да се пријаве и узму учешће у овој манифестацији.

Пријаве могу слати до 14. јула на мејл misgrocanskihsvecanosti@yahoo.com, а за више информација могу контактирати чланове организационог одбора Мирољуба Радојевића – Тралета (тел. 066/8064-111) или Соњу Ђорђевић (тел. 066/8062-111).

Кастинг ће се одржати 15. jула у просторијама градске општине Гроцка када ће се одабрати 25 девојака које ће се такмичити на овогодишњем избору за мис.

Свих 25 девојака које прођу кастинг и учествују на такмичењу добиће хаљину, која је поклон Градске општине Гроцка, а коју ће креирати млади модни дизајнер Немања Деветак из Гроцке,  а првих 5 очекују вредне награде.

Награда за девојку која понесе титулу Мис Грочанских свечаности  је 10 дана за две особе у Грчкој.

Награда за прву пратиљу биће викенд у Прагу за једну особу, док другу пратиљу, мис фотогеничности и мис шарма очекује излет у Венецији.

Дародавац наградних путовања је туристичка агенција „Октопод травел“ из Београда, а клиника „Ђоковић“ поклониће два третмана за лице.

Организациони одбор, настојаће да чланови жирија ове манифестације, буду еминенте личности, из света глуме, културе и јавног живота.

У паузама док се буду сабирали гласови жирија, гледаоце ће песмом забављати наши познати естрадни уметници Александра Дабић и Игор Лугоњић.

Услови за пријављивање:

  • Девојке морају бити са територије општине Гроцка (уколико до 01. Јула не буде било довољно кандидаткиња конкурс ће бити отворен и за девојке са других општина)
  • Право учешћа имају и девојке млађе од 18 година, тако да се могу пријавити  све девојке са територије општине Гроцка које имају од 16 до 27 година. Девојке које нису пунолетне, морају уз пријаву доставити сагласност родитеља.

Пропозиције:

  • Висина – од 165-184 цм

Уз пријаву морају доставити две фотографије које не могу бити старије од 12 месеци. Једна фотографија мора приказивати комплетну фигуру, а друга само лице.

Формулар за пријаву можете преузети ОВДЕ: Пријавни формулар!!!

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR