Обележен дан Oсновне школе “Илија Гарашанин“ у Гроцкој FOTO

0
2105
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Основна школа „Илија Гарашанин“ , из Гроцке данас је свечано прославила стопедесет  и две године  постојања. Поводом Дана школе ученици су , заједно са учитељима и наставницима, у свечаној сали ове школе организовали приредбу са почетком у 12 часова.

Испред руководства градске општине Гроцка гости на приредби били су чланови већа Зоран Костић и Драгана Ћујић, одборници у Скупштини градске општине Гроцка Мирослав Вујић и др Ђорђе Станојевић, заменик директора Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Маринко Бабић и директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић.

Свечаној приредби присуствовали су и запослени у Основној школи „Илија Гарашанин“, ученици и родитељи.

Присутнима се обратио  директор Основне школе „Илија Гарашанин“, Драган Гојковић , који је укратко указао на традицију ове школе , која је једна од најстаријих школа у Србији .
По завршетку културно- забавног програма директор Гојковић доделио је дипломе најуспешнијим ученицима , који су се истакли на бројним државним, градским и општинским такмичењима из разних области и наставницима, који су допринели њиховим изванредним резултатима.

grocka.rs

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR