У Калуђерици формиран Омладински фудбалски клуб „Калуђерица“, председник Симоновић дао пуну подршку

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Омладински фудбалски клуб „Калуђерица“ формиран је на изборној Скупштини 11.05.2017. године. Том приликом изабран је председник Омладинског фудбалског клуба „Калуђерица“ и формиран управни одбор, са 23 члана. За председника клуба изабран је Илија Митко.

Будући да у насељу Калуђерица постојећи фудбалски терен, већ 10 година није у функцији и налази се у изузетно запуштеном стању, а несавесним поступцима грађана на терену се формирала и дивља депонија, покренута је иницијатива да се формира нови фудбалски клуб и да се терен обнови и користи у сврхе које је намењен.

Како би у сарадњи са локалном самоуправом, нашли решење за оспособљавање фудбалског терена председник Спортског савеза градске општине Гроцка и управни одбор ФК“Калуђерица“, позвали су председника градске општине Гроцка, Драгољуба Симоновића да заједно са њима обиђе терен како би насеље са више од 40.000 становника добије спортски објекат какав заслужује.

Председник Симоновић подржао је иницијативу за уређење фудбалског терена, у разговору са председником клуба Илијом Митком и председником Спортског савеза градске општине Гроцка Владом Радовановићем договорено је да се санира пут који води до терена, очисти дивља депонија и уведе струја и вода.

Састанку су присуствовали и чланови управног одбора клуба: Маринко Бабић, Раде Иветић, Зоран Марков и Небојша Трифић, као  и директор ОШ“Алекса Шантић“ , Радивоје Миљић.

гроцка.рс

&nbsp

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR