NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Урош Филиповић из Лештана освојио сребрну медаљу на Светском првенству истраживачких радова...

Урош Филиповић из Лештана освојио сребрну медаљу на Светском првенству истраживачких радова у Немачкој

0
1510
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић угостила је данас у свом кабинету ученика Шесте београдске гимназије, Уроша Филиповића из Лештана, а састанку је присуствовао и члан већа Живадин Митрић.

Урош је полазник Регионалног центра за таленте Београда и ове године учествовао је на Светском првенству истраживачких радова, које је одржано у Немачкој, у Штутгарту од 16. до 22. арлила.

Руководство градска општине Гроцка, препознало је значај учешће овог дечка на једном овако важном такмичењу и локална самоуправа је финасирала трошкове његовог учешћа.

Урош Филиповић, оправдао је наше поверење освојивши сребрну медаљу на Светском првенству истраживачких радова у Штутгарду. На првенству је учествовало више од 300 младих људи из различитих области, а Урош је освојио друго месту, тј. сребрну медаљу, у области инжињерства.

Заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић честитала му је постигнут успех ,пожелела му пуно успеха у даљем школовању и уручила му пригодан поклон.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR