NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
КАЛУЂЕРИЦА: Општине Гроцка и Звездара заједничким снагама на решавању инфраструктурних проблема ...

КАЛУЂЕРИЦА: Општине Гроцка и Звездара заједничким снагама на решавању инфраструктурних проблема ФОТО

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић данас се у насељу Кленак у Калуђерици састао са председником градске општине Звездара Милошем Игњатовићем, а повод њихов сусрета је решавање инфраструктурног проблема у овом насељу.

Наиме део насеља налази се у атару општине Гроцка, а други део насеља налази се у атару општине Звездра, па је неопходно заједничким снагама двеју општина допринети уређењу и реконструкцији улица на Кленку, а све у интересу становника овог насеља.

Састанку су такође присуствовали чланови већа градске општине Гроцка Владо Радовановић и Зоран Марков, начелник одељења за инспекцијске послове Тања Бајат, шеф кабинета председника општине Гроцка Сања Јовановић, директорка Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружа Мркић и извршни директоро Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Радосав Стојановић.

Разговарали су o асфалтирању Авалске улице и уређењу подвожњака који спаја Авалску улицу са Великим Мокрим Лугом, асфалтирању улице Фрање Клуза која катастарски припада општини Звездара, као и повезивању Калуђерице са Малим Мокрим Лугом продужетаком улица Жељка Миливојевића и Београдске у циљу пуштања линије градског превоза на релацији Калуђерица – Мали Мокри Луг, улазак у улицу Народног фронта.

Такође, обишли су радове на чишћењу Калуђерачког потока, који су у току, и разматрали могућност покретања заједничке иницијативе за покретање пројектне и планске документације, од стране надлежних градских институција како би се изградио колектор у овом насељу.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR