MEDIJI: Veličanstven koncert u Grockoj, LUKAS: Šokiran sam brojem posetilaca !!! (VIDEO)

0
8942
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Veliki, veličanstven, koncert za nezaborav održao je Aca Lukas preksinoć na stadionu FK ,,Dunavac“u Grockoj, ocena je svih beogradskih  medija

Svi se slažu, kao i sam Lukas da je koncertu prisustvovalo od 12 do 15.000 ljudi. Lukas je spektakl otvorio uz pesmu „Voliš li me“, a na oduševljenje publike nastavio da ređa svoje hitove jedan za dugim.

Pogledajte šta je Aca Lukas izjavio odmah posle koncerta za Telegraf.rs i RTV Pink:

 

Koncertu su prisustvovali ne samo Gročani i Beograđanii, već i Acini obožavaoci iz Smedereva, Požarevca, Mladenovca i ostalih gradova. Ovome svedoče video klipovi koje su objavljieni na društvenim mrežama.

Iz ogranizacionog odbora 50. Gročanskih svečanosti su nam rekli da su očekivali više od 10.000 posetilaca, i da su se dobro pripremili, tako da podigli sve službe na najviši mogući nivo i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Kako su izjavili za naš portal, uskoro će ceo koncert biti okačen na youtube, tako da će svi oni koji su propustili ovaj spektakl, moći da vide kako je to izgledalo.

Predsednik ovog odbora Stefan Dilberović nije krio svoje oduševljenje, tako da je posle koncerta postavio video klip na svom fejsbuk profili, i tom prilikom napisao: – Svaki komentar bi bio suvisan posle ovakvog spektakla..  jednostavno neponovljiv osecaj, preko 10 hiljada ljudi u Grockoj, bez ijednog incidenta, bilo cega sto je moglo da pokvari koncert.. svi na visini zadatka, od sluzbi do posetilaca.. NEZABORAVNO!

 

Šta reći posle ovakog spektakla, Grocka nikada u nije imala prilike da ovo doživi u svojoj istoriji, a kako stvari stoje ovako nešto može se ponoviti tek za 50. godina kada će Gročanske svečanosti slaviti 100 rođendan. Ipak, svi su se posle ovog koncerta složili u jednom, samo Ceca bi u bliskoj budućnosti mogla da obori ovaj rekord, ali, ko zna… što juče reče jedan naš sugrađanin ,,Sa ovima je sve moguće“, tako da…

Dok se snimak celog koncerta ne pojavi, uživajte u video klipovima koje smo okačili za Vas.

Autor: Trale Miroljub Radojević

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR