Predsednik Simonović pozvao sve penzionere sutra na kafu, a sve u cilju promovisanja ,,Beogradske seniorske kartice“

0
2854
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pozivamo sve zainteresovane penzionere sa teritorije opštine Grocka da dođu sutra 3. novembra 2017. godine na sastanak koji organizuje predsednik gradske opštine Grocke Dragoljub Simonović u Velikoj sali gradske opštine Grocka sa početkom u 10 časova povodom promocije beogradske seniorske kartice koja penzionerima omogućava mnogobrojne popuste.

Penzioneri će imati priliku da popiju kafu i popričaju sa predsednikom Simonovićem o njihovim problemima, a biće im omogućeno da na licu mesta popune formular za seniorsku karticu.

Na osnovu ove kartice, nakon potpisivanja pristupnice, penzioneri će moći da ostvare popuste koje nude sva gradska preduzeća, veliki broj domova zdravlja, privatna preduzeća se takođe uključuju u ovaj program, imaće popuste u velikom broju maloprodajnih objekata, popuste prilikom nabavke lekova. -piše u obaveštenju Info službe GO Grocka, a predsednik Simonović je na svom zvaničnom fejsbuk profilu napisao:

-Biće mi čast i zadovoljstvo da sutra ugostim naše najstarije sugrađane i popijem kafu sa njima, a ujedno ću promovisati beogradsku seniorsku karticu koja penzionerima omogućava mnogobrojne popuste.

grocka.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR