Породици Јанковић из Винче у име Oрг. одбора и спонзора ,,Пливање за часни крст – Гроцка 2018“ поклонили кућне апарате (ФОТО+ВИДЕО)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Данас је у насељу Винча организована хуманитарна акција доделе помоћи социјално-угроженој осмочланој породици Јанковић из овог насеља.

Наиме, Организациони одбор „Надметања за крст часни – Гроцка 2018“,  на челу са председником Одбора Стефаном Дилберовићем, а заједно са спозорима и пливачима, донео је одлуку да се ове године по завршетку пливања не одржи свечани ручак, већ да се финансијка средства искористе за куповину неопходних апарата беле технике и поклоне овој социјално-угрожерној породици.

Хуманитарну  акцију подржала је градска општина Гроцка, која је и главни покровитељ манифестације „Надметања за крст часни – Гроцка 2018“.

За породицу Јанковић, која живи у изузетно тешким животним условима, купљен је шорет на дрва, веш машина и усивач,  као и  пакет са средствима за хигијену и пакет са слаткишима.

Поклоне су  члановима породице данас уручили  председник Организационог одбора Стефан Дилберовић, који је уједно и председник Скупштине градске општине Гроцка и члан Организационог одбора Трале Мирољуб Радојевић.

Председник Дилберовић , такође је уручио  најмлађем члану ове поридице,  трогодишњој девојчици Милици, сребрни крст, а дечаку је уручен баде мантил.

У разговору са члановима породице, договорено је да се породици обезбеди материјал и постави ламинат у две просторије, а Дилберовић се овом приликом захвалио свима који су помогли у реализацији ове акције и што смо успели да помогнемо онима којима је помоћ неопходна.

Такође, Организациони одбор „Надметања за крст часни – Гроцка 2018“,  одлучио је да храну која је била намењена за свечани ручак донира Храму Светог Саве у Београд, која ће се 27. јануара када се обележава Свети Сава делити грађанима.

гроцка рс

Хуманитарна акција доделе помоћи породици Јанковић из Винче

Данас је у насељу Винча организована хуманитарна акција доделе помоћи социјално-угроженој осмочланој породици Јанковић из овог насеља. ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ СВЕ ТО ИЗГЛЕДАЛО НА ЛИЦУ МЕСТА

Posted by Грочански Гласник on четвртак 25. јануар 2018.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR