ОД КАЛУЂЕРИЦЕ ДО ЖИВКОВЦА: Погледајте шта је све од јуна 2012 до данас урађено на општини Гроцка (ВИДЕО)

0
8632
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Општински одбор СНС Гроцка, у сусрет предстојећим градским изборима, који ће се одржати 4. марта, припремио је промотивне филмове за свих 15 Месних заједница са наше општине, у којима су приказане најважније инвестиције које су у периоду од 2012. до сада реализоване у овим насељима, oд када је Српска напредна стрaнка преузела одговорност да мења ствари на боље.

У ових пет видео клипова можете видети које су то најважније инвестиције од 2012. до данас у свих 15 насеља од Калуђерице до Живковца на територији Градске општине Гроцка. Наравно, у ових 5 промотивних филмова, нису приказана сва залагања , рад и деловање ОО СНС Гроцка и председника одбора Драгољуба Симоновића.

Па да кренемо:

Калуђерица

У прилогу погледајте промотивни филм општинског одбора СНС Гроцка, у коме су приказане све капиталне инвестиције које су реализоване у насељу Калуђерица у периоду од 2012. до сада.

Лештане, Винча, Ритопек и Болеч

Промотивни филм о најважнијим капиталним инвестицијама, које су у периоду од 2012. до сада реализоване у насељима Лештане, Винча, Ритопек и Болеч.

 
Врчин и Заклопача

У прилогу погледајте промотивни филм општинског одбора СНС Гроцка, у коме су приказане све капиталне инвестиције које су реализоване у насељима Врчин и Заклопача у периоду од 2012. до сада

 
Гроцка, Бегаљица и Брестовик

У прилогу погледајте промотивни филм општинског одбора СНС Гроцка, у коме су приказане све капиталне инвестиције које су реализоване у насељима Гроцка, Бегаљица и Брестовик у периоду од 2012. до сада.

 
Умчари, Камендол, Дражањ, Живковац и Пударци

У прилогу погледајте промотивни филм општинског одбора СНС Гроцка, у коме су приказане све капиталне инвестиције које су реализоване у насељима Умчари, Камендол, Дражањ, Живковац, Пударци у периоду од 2012. до сада.

 

Инфо служба ОО СНС Гроцка

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR