Na 12. Državnom kadetskom prvenstvu u šahu održanom u Novom Sadu mlade šahistkinje donele u Grocku 9 medalja

0

NextWEB hosting
Na 12.Državnom kadetskom prvenstvu u šahu, održanom u Novom Sadu od 30.3. do 8.4. naše Gročanke ostvarile su sjajne rezultate….4 devojčice donelo je 9 medalja.
 
NextWEB hosting

Na upravo završenom Državnom prvenstvu u šahu za 2018.godinu Maša Mladenović je u starijoj kategoriji devojčica do 10 godina osvojila 1.mesto(zlato)u brzopoteznom šahu,2.mesto (srebro)u ubrzanom šahu i 3.mesto(bronza)u redovnom šahu!

 
Nina Đurđević je u grupi devojčica do 10 godina osvojila 3.mesto(srebro) u ubrzanom šahu. Jovana Srdanović je takođe u starijoj kategoriji devojčica od 16 godina osvojila 1.mesto(zlato) u brzopoteznom šahu,1.mesto(zlato) u ubrzanom šahu i 2.mesto (srebro)u redovnom šahu. Mlađana Ristić osvojila jd dve medalje i to 2.mesto(srebro)u brzopoteznom šahu i 3.mesto(bronzu)u ubrzanom šahu.Ona je takođe igrala u kategoriji devojčica do 16 godina. BRAVO naše Gročanke!!!
 
 Treba pomenuti da su na prvenstvu učestvovala i 3 dečaka : Ilija Ristić, Andrej Ilić i Mihajlo Ilić, koji su se uprkos velikoj konkurenciji sjajno borili.
Tekst: Biljana Branković
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR