ВОДОСНАБДЕВАЊЕ У ГО ГРОЦКА – ИЗЈАВА ГОСПОДИНА ДРАГАНА ПАНТЕЛИЋА КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГРОЦКА И ПРВОГ НА ЛОКАЛНОЈ ЛИСТИ СНС-а

0
930
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Поводом радова на копању бунара у Градској општини Гроцка, разговарали смо са првим човеком на изборној листи СНС „Александар Вучић – За нашу децу“, господином Драганом Пантелићем.
Радове на бунару су обишли кандидати за одборнике, Стефан Дилберовић, Миленко Буквић, Дејан Влашковић, Милан Марковић, Мирослав Мића Вујић, Мирољуб Трале Радојевић, као и угледни привредник Драган Пантелић који слови за будућег председника општине.
Планове о будућим активностима, као и капиталним инвестицијама вазаним за водоснабдевање погледајте у прилогу испод.

Гроцка – Копањем бунара решиће се водоснадбевање, посебно у приоду пролеће-лето на територији ГО Гроцка.
Заклопача – Завршетком овог бунара обезбедиће се стабилно водоснабдевање у ГО Гроцка, а вишак воде преусмериће се ка насељу Заклопача и тиме ће се решити водоснабдевање ова два насеља.
Ритопек – Изградњом ових бунара на територији ГО Гроцка ће се побољшати водоснабдевање на целој територији док се не уради снабдевање преко мреже Макиш – Малденовац . Својим ауторитетом ће се заложити код градских власти да се наведени проблем коначно реши.
Умчари – У плану је копање трећег бунара (поред већ два постојећа) и завршетак фабрике за пречишћавање воде која ће прерадити техничку воду у пијаћу.
Врчин – Бунар у насељеу Врчин је ископан, у току је прикупљање свих потребних дозвола за наставак радова.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR