Anonymous – Saopstenje za javnost

0
908
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Anonymous nije grupa niti entitet. Anonymous niste vi, niti ja ili ijedna druga osoba. Anonymous je ideja. Oni koji se poistovećuju s Anonymousom dele zajedničku ideju slobode i sveta oslobođenog od ugnjetavanja. Sve što stoji između ljudi i sloboda, meta je ozbiljnog ispitivanja i aktivizma.

Mnoge zablude o Anonymousima su vam plasirane od strane medija i vlade širom sveta. Budite sigurni, ovde smo da pomognemo. Ovde smo kako bismo ustali protiv onih koji krše vaša prava kao ljudskog bića koje diše; slobodu mišljenja, govora, izražavanja, uverenja… slobodu da odaberete kako želite da živite svoj život.

 

 

Anonymous nije grupa hakera kako su vas naveli da verujete. I mada je kolektiv koji se udružuje pod imenom Anonymous ustvari udruženje #haktivista, mnogi od nas su jednostavni građani ovog sveta koji će izaći na ulice u vidu tradicionalnog aktivizma. Međutim, igra se promenila. Opresija i tiranija su postale isuviše učestale u ovom svetu i izdigli smo se u susret okolnostima. Anonymous je svuda. Mi smo vaši susedi, prijatelji, kolege, rodbina. Mi smo vašti poštari, berberi, prodavci i advokati. U svetu u kojem korupcija skriva svoje lice iza svakog ugla, Anonymous stoji kako bi je dočekao sa silom.

 

Sistem je alat kojim vas drži ugnjetenim i zavisnim. Anonymous je ključ do vaše slobode. Pridružite nam se u sprovođenju PLANA. U akciji koja je planirana da traje godinu dana i tri faze zamišljena je  da ojačate sebe i otpor dok postajemo pokret na koji će se moći računati.

 

MI SMO ANONYMOUS. UJEDINJENI KAO JEDAN. GREŠKA U SISTEMU. OČEKUJTE NAS.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR