Počinje sajam piva

0
626
NextWEB hosting
NextWEB hosting

warmupU tržnom centru Delta siti u Beogradu danas će biti otvoren specijalni sajam piva „Varm ap vik“ (Warm Up Week) i trajaće do 12. avgusta, najavljeno je iz Delta sitija.

U centralnom atrijumu Delta sitija od 13 do 22 časa tokom 11 dana trajanja sajma posetioci šoping mola imaće priliku da probaju i kupe premium brendove – staropramen, kalzberg (Carlsberg), ginis (Guinneš), erdinger, hajneken (Heineken), amstel, polner (Paulaner) i d blek tartl (The Black Turtle).

Kako bi delić „Varm ap vika“ i duh festivala poneli kući, Delta siti i Belgrajd bir fest (Belgrade Beer Fest) koji na ovaj način obeležavaju desetogodišnjicu najposećenijeg festivala u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, spremili su jedinstveni suvenir – kriglu.

Na štandu „Belgrajd bir festa“, svaki posetilac koji kupi kriglu, dobija jedan kupon gratis za premium brand po izboru, navedeno je u saopštenju.
„Bir fest“ je ove godine povodom jubileja, 10. izdanja, produžen za jedan dan u odnosu na prethodne godine i biće održan od 14. do 19. avgusta na beogradskom Ušću.

Tokom šest dana manifestacije nastupiće 49 izvođača.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR