Sednica Skupštine grada u petak

0
641
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za petak, 14. decembar, u 10 časova šestu sednicu Skupštine grada Beograda. Na dnevnom redu naći će se Predlog odluke o budžetu grada Beograda za 2013. godinu, kao i dopune Odluke o finansiranju programa, projekata i investicionih aktivnosti korisnika sredstava budžeta grada Beograda za 2013, 2014. i 2015. godinu.

Razmatraće se i predlozi odluka o lokalnim komunalnim taksama i administrativnim taksama za teritoriju grada Beograda, kao i Predlog odluke o boravišnoj taksi. Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o visini stope poreza na imovinu, o izmeni Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, kao i Odluke o posebnoj naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine.
Odbornici će, takođe, razmatrati i predloge odluka o izradi planova detaljne regulacije za potez duž ulica Zemunska – Tošin bunar na Novom Beogradu i dela privredne zone u Vrčinu u opštini Grocka. Razmatraće se i Predlog rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Beograda.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR