Konkurs za obuku spasilaca na Adi Ciganliji

0
908
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Spasilačka asocijacija Srbije i JP „Ada Ciganlija” raspisali su konkurs za program stručnog osposobljavanja prvog stepena. Konkurs je otvoren do 20. aprila. Spasilačka asocijacija Srbije i JP „Ada Ciganlija” pozivaju sve koji žele da postanu deo najuspešnijeg spasilačkog tima u zemlji, da se prijave na telefon 060/5770-065 ili putem sajta Spasilačke asocijacije Srbije www.spasioci.info. Kandidati koji žele da se prijave na konkurs moraju da imaju više od 18 godina, da budu državljani Republike Srbije, kao i da imaju minimum srednje obrazovanje, to jest četvrti stepen stručne spreme.

Stručno osposobljavanje prvog stepena obuhvata 60 časova teoretske i praktične obuke, kao i odgovarajuća završna testiranja, čime kandidati, pod uslovom da su uspešno završili testiranja, stiču zvanje pomoćni spasilac. Prijavljeni koji na izlaznom testiranju pokažu najbolje rezultate, dobiće mogućnost angažovanja na sezonskim poslovima spasilaca na Adi Ciganliji.

Spasilačka asocijacija Srbije ima višegodišnje iskustvo u organizaciji i realizaciji obuka za spasioce na vodi. Obuku SAS-a do sada je uspešno prošlo preko 250 kandidata koji su radno angažovani na kupalištima širom zemlje. JP „Ada Ciganlija” je, kao i prethodnih godina, među najvažnije projekte za predstojeću sezonu uvrstilo rad na povećanju bezbednosti na kupalištu na Savskom jezeru. U saradnji sa Spasilačkom asocijacijom Srbije ovo preduzeće svake godine sprovodi programe obuke novih generacija spasilaca kojima se pruža prilika da brinu o bezbednosti posetilaca na popularnom „beogradskom moru”.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR