Izvršni odbor OO SPS Grocka održao sednicu

0
NextWEB hosting

U četvrtak 26. septembra 2013. godine, održana je redovna sednica Izvršnog odbora OO SPS Grocka, na kojoj su prisustvovali i predsednici mesnih organizacija SPS.

Sednica je održana izvan prostorija naše Partije, jer je aktuelna vlast neosnovano i stavljajući se iznad prava i zakona zabranila pristup našem članstvu. Da bi apsurd bio veći, u te prostorije vlast je uselila funkcionere drugih političkih stranaka.

U tročasovnoj raspravi obrađena su brojna pitanja od značaja za sve naše građane.

Međutim, u fokusu ove sednice bila je Analiza aktuelne političke situacije u gradu Beogradu i opštini Grocka.

Ocenjeno je da je u najboljem interesu građana Beograda da se politička vertikala strukture vlasti sa republičkog nivoa spusti i prenese na grad Beograd.

Samim tim data je puna podrška politici koju vodi gradsko i republičko rukovodstvo SPS na čelu sa predsednikom Partije i premijerom Republike Srbije Ivicom Dačićem.

Zbog različitih glasina koje su se proizvodile u političkim kuloarima, Izvršni odbor OOSPS obaveštava javnost da svog predizbornog koalicionog partnera UG „Snaga građana“, doživljava i vidi kao ozbiljnog, odgovornog i lojalnog ovoj koaliciji, te da ta udružena politička snaga predstavlja okosnicu opozicije aktuelnoj vlasti, i svakako njenu najozbiljniju alternativu.

Imajući u vidu da se naša društvena zajednica, nesporno, nalazi u dosta složenoj društveno-ekonomskoj i političkoj situaciji, odlučeno je, da se rad partijskih organa SPS podigne na još viši aktivniji nivo i da se intezivira rad na terenu cele partijske mreže. Sve ovo da bi se članstvo približilo građanima sa ciljem da bi se njihovi problemi i potrebe bolje razumeli i tamo gde naši predstavnici imaju uticaja efikasnije rešavali.

Učesnici skupa zauzeli su jedinstven stav u utvrđivanju ovih političkih ciljeva i Milanu Jankoviću još jednom izrazili podršku kao kreatoru politike i prvom čoveku naše Organizacije.

Info služba SPS Grocka

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

three × four =